nuSUNTazrael. Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 (edited) Titlul clipului: LIVE SUPREMEGen: vlog gamingData: 18.08.2018Scurta prezentare: Live in care am strans peste 16.000 views pe RPG1, apreciat de multa lume si promovat pe multe site-uri SOCIAL MEDIA (Grad youtuber pe forum).Link: Edited August 18, 2018 by Anndi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 12 hours ago, Anndi said: apreciat de multa lume adica boti sau eventual vreun copil de maxim 10 ani 12 hours ago, Anndi said: SUPREME adica ''pun supreme doar pentru ca este trend popular si sunt haine supreme si sunt smecher daca pun supreme pentru ca e trend popular si pentru ca sunt haine scumpe'', nu? 12 hours ago, Anndi said: vlog gaming adica am face cam dar nu zic nimic si las sa se auda pc u sau tastatura in loc sa pun si eu o melodie pe fundal 12 hours ago, Anndi said: si promovat pe multe site-uri SOCIAL MEDIA adica nicaieri 12 hours ago, Anndi said: Live in care am strans peste 16.000 devii enervant cu 16k views ale tale, termina te 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuSUNTazrael. Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 (edited) @cedrykNVm am mai spus-o si o repet, ador HATERII si HEITAREALA DE ROMANICA. Te pup idiotel. Edited August 19, 2018 by Anndi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 5 hours ago, Anndi said: @cedrykNVm am mai spus-o si o repet, ador HATERII si HEITAREALA DE ROMANICA. Te pup idiotel. nu mai manca cacat, mai bine ai sterge-o, tu nu vezi ca nu te apreciaza nimeni? doar cei 7.000 de boti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuSUNTazrael. Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 @FabiShunk SS de asta in topicul celalalt in care trageai cu HATE ca un copilas virgin, 3 m-au felicitat: alexu, golan si tweedle? De asta am 1200 aprecieri la un videoclip?: https://www.youtube.com/watch?v=GmxLEkdx090 Stai calm virginule ca nu ma las eu din cauza unui HATER de pe toate gardurile =)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 10 hours ago, Anndi said: @FabiShunk SS de asta in topicul celalalt in care trageai cu HATE ca un copilas virgin, 3 m-au felicitat: alexu, golan si tweedle? De asta am 1200 aprecieri la un videoclip?: https://www.youtube.com/watch?v=GmxLEkdx090 Stai calm virginule ca nu ma las eu din cauza unui HATER de pe toate gardurile =)). de +1 n-ai auzit? am zis sa incetezi cu aprecierile ca le ai de la boti, nu e un motiv de lauda si ceea ce faci tu nu cred ca se poate numi gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuSUNTazrael. Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 Pai ce-ai facut ma nene ma, fanii mei, 5.000 am fost pe live ON, vizualizarile se updateaza dupa 72h de la postarea videoclipului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Popescu Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts