Jump to content

Ai profesori noi ?Cum te intelegi cu ei?

John Cortez
 Share

Recommended Posts

Profesoara noua de engleza, moaaama cum arata - pe langa ca sunt fenomen la engleza, ma cam cert cu ea din diverse motive.

Problema e ca mie nu-mi plac profesorii in general, dar asta e alta poveste, exista si exceptii oricum.

Eu am probleme cu Ala de Desen Ma cam enerveaza ca imi preda si ma doare mana sa scriu

Si eu am un prof nou de desen , da e la fel de dur ca celalalt :|

Mate- un retard chelios , care se lauda in fiecare ora cu reusitele sale :-@:-J

Romana- O profa de treaba , dar ne pune mult sa citim

Engleza- O ochelarista , dar e de treaba :)) , nu prea invatam la ora ei

Franceza- O isterica , e domnisoara, o inteleg de ce :))

ETG- directoarea:X , cea mai de treaba profa din liceu, vorbeste cu noi foarte bn , nici nu zici ca e profesoara , ne intelege :D

Contabilitate- nu prea stie sa predea , se incurca in cuvinte , nu prea vine la ore ma rog :)))

Protectia Consumatorului - O doamna ingamfata asa....rareori zambeste , nu prea comunica cu elevii

Chimie - Diriga :)) , cateodata e nef****a :)) , dar ne motiveaza absentele :D

Sport- o profa mai nebuna , dar de treaba

TIC- un batranel simpatic :))

Restu sunt normali asa:D

Da,pofesoara de lb romana,ne intelegem destul de bine cu ea desi este ce-a mai exigenta din tot liceul.Macar stim ca facem romana nu stam degeaba ca la celelalte profe pe care le-am mai avut.

Nu,n-am avut profesori noi,adica nu mint,am avut unul si e super de treaba , imi motiveaza toate absentele la ora lui si-mi da numai zece,si tot ce fac la el in ora stau cu castile`n urechi si ascult B.U.G Mafia :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.