qwallx Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Nickname pe forum:Zacky Problema/nelămurirea întămpinată:Primesc erori si nu stiu cum sa le rezolv.Am cautat pe net dar nimic De când a apărut această problemă:Dupa ce am introdus sistemul de helper pe gamemode Dovezi, poze, video: Aici aveti linia de cod de la care se primesc erorile: public OnPlayerConnect(playerid) { IsPlayerInN(playerid) = 0; C:\Users\Alex\Desktop\#delazero\gamemodes\ro-rpg.pwn(108) : error 012: invalid function call, not a valid address C:\Users\Alex\Desktop\#delazero\gamemodes\ro-rpg.pwn(108) : warning 215: expression has no effect C:\Users\Alex\Desktop\#delazero\gamemodes\ro-rpg.pwn(108) : error 001: expected token: ";", but found ")" C:\Users\Alex\Desktop\#delazero\gamemodes\ro-rpg.pwn(108) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Users\Alex\Desktop\#delazero\gamemodes\ro-rpg.pwn(108) : fatal error 107: too many error messages on one line Alte precizări:Sper sa ma puteti ajuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Prima eroare spune ca ai apelat o functie invalida. a 2-a linie spune ca expresia respectiva nu are efect asupra codului tau. a 3-a eroare spune ca astepta un ; la sfarsitul codului dar a primit ) in loc de ; a 4-a eroare pune ca expresia folosita de tine in cod este invalida a 5-a linie nu stiu ce spune clar atata timp cat nu am tot la vedere, dar ma gandesc ca iti spune ca ai dat prea multe returnerror pentru doar 1 linie. ma gandesc ca ai vrut sa faci mai multe conditii pentru o comanda/sistem cu mai multe returnerror in functie de conditii. Reciteste codul, corecteaza-l si o sa mearga. Succes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwallx Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 Am incercat toate posibilitatile si sa recitesc tot sistemul si sa rescriu partea aia la fel imi da aici...Un skype daca poti sa ma ajuti sau discord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Discord: GhOsT_x#7082 Dar nu am cum sa te ajut eu pe discord pentru aprox. 1 luna, sunt in concediu. Incearca sa recitesti tutorialul acela din topic, citeste cu atentie tot, ai grija la tot si eu zic ca nu are ce sa nu mearga, mie mi-a mers acum 2 ani cand am incercat. las acest topic deschis poate e un programator disponibil pe discord/skype si te poate ajuta in locul meu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 Se pare ca nimeni nu a putut sa te ajute in timp util. Daca mai ai problema, te rog sa imi lasi un mesaj in privat pe discord sau forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts