Jump to content

Anthem


oC Cristian
 Share

Recommended Posts

                                                                 4Cr5ns4fEekRDLDMAzhEcX-650-80.jpg.6ed91a06fb89ec1a7c6d162e27202874.jpg

                        Platform(s): PS4, Xbox One, PC
Release date: February 22 2019

                      
                  Anthem este, în esență, răspunsul EA la Destiny: un shooter comun al lumii, care are drept scop să imerseze pe deplin jucători într-un univers gigantic de sci-fi. Jucați-vă ca un Freelancer (nu-i numiți Gardienii) angajându-vă în focuri de artificii de tip Third-person, în formă de Mass Effect, blindate în exonerarea voastră Javelin, pentru a explora și extermina în cadrul unor biomase străine gigantice. Așa cum v-ați putea aștepta, accentul este pus pe jocul de partid (pentru cooperativul de până la patru jucători) și pe urmărirea pradă din ce în ce mai impresionantă. De asemenea, promite să audă că Anthem va fi scris de scriitorul KOTOR și de primele două jocuri Mass Effect. Degetele au traversat faptul că imnul va eluda toate controversele de microtransacție și de furie care au suferit Star Wars Battlefront 2 prin sări peste cutii de pradă cumpărate, randomizate în întregime.

   

Sursa

 

                                    

Link to comment
Share on other sites

2.9 Este strict interzisa postarea stirilor mai vechi de 3 zile. Ce ai postat tu este din data de June 13 2018 drept urmare primesti 1 av.

Edited by IngeruDrogat
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.