South Edward NissaN Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Nick-ul tau: [uS]Edward_NissaN Server: RPG 1 Descrierea bugului: La farmer, ultimul Achievement este sa conduci 6.000 de minute un vehicul la ferma. La primu achievement scrie ca trebuie sa conduci 30 de minute. Jos la el scrie si de cate ori l-ai realizat. Eu l-am realizat de 449 de ori. Dupa un calcul simplu 449 x 30 = 13,470 ( de minnute) asta insemnand ca am realizat deja de 2 ori acel ultim achievemnt. Circumstantele in care s-a produs bugul: Nu stiu. Screenshot(s): Puteti vedea si la mine dar va las poza: https://imgur.com/a/0pJCuf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e c s Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Am patit, am facut acel achievment de 403 ori si degeaba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobo Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de website ci mai degrabă de scriptul serverului. Voi muta topicul în secțiunea corectă să se ocupe scripterii de problema ta. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Ideea e ca pe langa sa fi facut acel numar de minute, vad ca mai e o conditie sa ai 650 de puncte de skill. Punctele de skill sunt cele care dau skill-ul unui job, de exemplu la farmer, ca sa ai skill 5 ai nevoie de 450 de puncte de skill. Ca sa iei achievement-ul acela, vad ca se cer 650 de puncte de skill, adica mai ai de facut inca odata cam cat ai facut de la skill 4 la skill 5. Nu stiu de ce e pus asa ca nu prea are logica, o sa intreb si eu mai departe pe Kelton si daca nu e ok asa cum e acum, atunci o sa modific. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.