uS DeviL Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Nick: D3V1L Serviciul pe care doresc sa-l prestez: Lawyer Alte mentiuni: Pot obtine accept, am pe cineva de incredere care, insa, cere 2.000.000$ pe accept, deci ca sa va pot scoate, trebuie sa negociem pe o suma mai mare de 2 milioane. Numarul meu de telefon in joc este 5044. Daca aveti nevoie de mine, ma sunati si negociem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Nu-ti da nimeni 2 mil si eu aveam acceputri la greu si i-am scos si free pe cativa am martori de pe server daca iti da 500 de K sa te multumesti nici atata nu-ti dau te asigur... daca tu iti faci rost de clienti eu nu sunt Pad_Vlad dar exagerezi cu 2 mil... mai bine ceri 1 mil sau 500 de K ca nu o sa ai clienti iti spun eu asta ca stiu si cand era rata de 0.4 la premium si aveam lvl mai mic maxim am facut 2.500 de la Smith ca sa-l scot cu greu i-am facut si aia... bafta la clienti oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS DeviL Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Vlad, eu nu am cerut 2 milioane pentru mine, 2 milioane costa acceptul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Ok am inteles dar clienti nu vei avea fii sigur de asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.