Jump to content

uS DeviL

VIP
 • Posts

  8030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Other groups

uS DeviL last won the day on July 22 2019

uS DeviL had the most liked content!

8 Followers

About uS DeviL

Recent Profile Visitors

31633 profile views

uS DeviL's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • 7 Consecutive Logs
 • 15 Posts
 • 3000 Posts Rare
 • 1000 Posts Rare
 • 300 Posts Rare

Recent Badges

853

Reputation

 1. uS DeviL

  Bun venit, Natan!
 2. uS DeviL

  Bun venit, Robert!
 3. - Nume: Pintilie - Rank: 4 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 07.08.2022 - Motiv: Sunt plecat de acasa - Alte precizări: Multumesc
 4. - Nume: DeviL - Rank: 1 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 24.07.2022 - Motiv: Sunt plecat în deplasare la Turnu Măgurele. Profesia mea este de Inspector Vamal și ajunge un vapor diseară, așa că trebuie să plec ca să îi fac inspecția. - Alte precizări: Mulțumesc!
 5. uS DeviL

  Bun venit, Fabian!
 6. uS DeviL

  Bun venit, Hamude!
 7. uS DeviL

  Care nou bro, eu sunt în TTC din 2010, cred că ai uitat numele de DeviL. Am pus bazele facțiunii cu balon. Poate că au fost șterși câțiva, dar asta nu înseamnă că nu e NICIUN membru vechi aici.
 8. uS DeviL

  Cum să nu fie nicun nume greu? Eu văd că sunt pe listă numele grele.
 9. uS DeviL

  Bun venit, Gabriel!
 10. uS DeviL

  Bun venit, Dragoș!
 11. uS DeviL

  Bun venit, George!
 12. uS DeviL

  Bun venit, Alex!
 13. uS DeviL

  Bun venit, Victor!
 14. uS DeviL

  După cum ați văzut, probabil, majoritatea, ieri am părăsit facțiunea. Am făcut-o cu greu, însă dacă nu o făceam eu, urma să fiu demis în cele din urmă din cauza activității. Nu o să dau vina pe acele ore, ci pur și simplu recunosc că de multă vreme acest joc nu m-a mai atras, în special din cauza lipsei de îmbunătățiri care să mă facă să intru cu plăcere. Un alt factor, desigur, este și timpul, care este destul de limitat și vă veți da și voi seama cu cât veți înainta în vârstă că va trebui să vă organizați fiecare părticică de timp și că nu veți mai dori să îl petreceți într-un joc. Nu o să mă lungesc foarte mult, vreau să vă felicit că faceți parte din această facțiune minunată, eu unul din 2010 cu greu am putut să o părăsesc și m-am reîntors de fiecare dată. Așadar, fiți mândri că sunteți mecanici și fiți mândri că sunteți conduși de oameni care au contribuit la ceea ce este TTC astăzi (inclusiv Paul, care acum nu este în Staff, însă locul lui este în Staff-ul permanent indiferent de rangul pe care îl deține). Pe această cale am dorit să las locul unui sublider activ, care are timp și plăcere să joace, nu doar să stea pentru funcție. Eu unul nu am jucat niciodată pentru funcții, deci funcția nu m-a făcut să rămân, așa că îi urez viitorului sublider, în primul rând, să intre cu plăcere și să îl ajute pe Zew ori de câte ori va avea nevoie. Ce am mai avut de spus am spus și în demisie, așa că nu voi repeta. Succes tuturor în viață!
 15. uS DeviL

  @JudgementDay - Primește 1 Avertisment pentru Death Match.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.