desk1 Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 (edited) Salutare! Am sa postez aici unele dintre creatiile mele, de obicei lucrezi vectorial din lipsa de ocupatie sau la cerintele unor amici. Nu sunt lucrari extraordinare dar aruncand un ochi in sectiune am prin suficient curaj cat sa imi deschid si eu un topic. Edited October 20, 2018 by desk1 calitatea proasta a imaginilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Imi place sincer. Parca nu intra stroke-ul la spray-ul ala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desk1 Posted October 20, 2018 Author Share Posted October 20, 2018 7 minutes ago, Jeriicho said: Imi place sincer. Parca nu intra stroke-ul la spray-ul ala. Stroke-ul ala de la spray e facut astfel incat sa e imbine cu cel de la text, am incercat si fara el dar nu arata deloc bine. Astea 2 sunt modele de stickere pentru 2 writeri. Revin putin mai tarziu si cu un graffiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lian Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Nu prea pot comenta nimic văzând aceste 2 lucrări,tot ce pot sa zic este că sunt destul de simple.Dupa ce o să pui și graffitiul o sa mai revin cu o părere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Îmi pare rău, însă trebuie să deții minim 50 de postări pe forum pentru a deschide un portofoliu. Când le vei avea, îmi dai PM. Până atunci, topicul va rămâne închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts