psihidelick Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Cancerul mamar s-ar putea vindeca în următorii 30 - 40 de ani Oamenii de ştiinţă spanioli sunt de părere că în decurs de 30 sau 40 de ani se va putea vorbi de vindecarea cancerului mamar, datorită creşterii ratei de supravieţuire a pacientelor cu această boală, dar şi noilor tratamente pentru acest tip de tumori, transmite Efe, citat de Agerpres. Cercetătorul principal din cadrul Centrului de Investigare a Cancerului din Salamanca (CIC), Atanasio Pandiella, a indicat într-o conferinţă de presă că estimările au fost făcute "în mod matematic, urmărind evoluţia numărului pacientelor vindecate în ultimii ani". Ca atare, în 30-40 de ani se va putea vorbi de vindecarea acestei boli. La rândul său, directorul CIC, Eugenio Santos, a semnalat că dacă creşterea ratei de supravieţuire va avea aceeaşi evoluţie ca până acum în cazul pacientelor cu tumori mamare, "care este de 1- 1,5 la sută anual", "vom putea vorbi", pe fondul noilor descoperiri ştiinţifice, "de vindecarea cancerului" în perioada amintită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reduletz Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 macar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLeaR Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 e destul de grav cancerul mamar Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 e destul de grav cancerul mamar Cineva de la tine din familie,o sa-l aiba. Multa bafta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MitzaNebunu Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 (edited) EDIT: mi se pare logic, ca este la femei.. din moment ce scrie clar " cancerul mamar ", nu mai posta fara sa stii despre ce se vorbeste,si mai important.. gandeste cand postezi. Edited November 19, 2010 by psihidelick Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Cineva de la tine din familie,o sa-l aiba. Multa bafta.. Ce vrei sa zici psihi cu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Este foarte urat cancerul mamar,parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Daca mai traim peste 20-30 ani la saracia care e akm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Cortez Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 este foarte naspa .. am un coleg in clasa care a avut o sora si la varsta de 14 ani ia murit sora din cauza cancerului mamar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 (edited) EDIT: post inutil. Edited December 11, 2010 by psihidelick Imbecilitate excesiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
extension Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 E foarte naspa pentru o femeie sa aibe acest tip de cancer:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 E foarte naspa pentru o femeie sa aibe acest tip de cancer:| Nu ti se pare logic ?! Apropo, inceteaza cu spam-ul, sa nu trecem la warnup sau suspend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Cunosc cateva persoane care au .. INGROZITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuiS Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Am auzit de cancer da nu de cel mamar Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 E primadata cand aud de acest cancer ... dupa ce am vazut postul lui psihidelick si postruile voastre mi se pare Ingrozitor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenron1 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 foarte bine pishi ca iti dedici timpu sa scri despre asa ceva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Merita, chiar daca nu sunt multi.. care citesc,si baga de seama aceasta problema. Insa, e bine sa te gandesti inainte.. pt ca toti avem mame, si le iubim din suflet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1uh1 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Prima data aud de asa boala e naspa rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amyy Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Este ceva perfect pentru mame Asta ar diminua multe riscuri . Felicitari noua "oamenilor" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) E primadata cand aud de acest cancer ... dupa ce am vazut postul lui psihidelick si postruile voastre mi se pare Ingrozitor ... wow..adica prima data? Traiesti izolaT? ON: La ce doctori avem in romania...te sperii...iti fac analizele..asa sa fie facute..si te baga direct la cutit.. Edited January 25, 2011 by KonecKter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lup0n3zu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Cancerul mamar este o afectiune in care celulele care alcatuiesc sanii incep sa creasca anormal intr-o maniera necontrolata. Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei cat si la barbati. Aproximativ 1% din toate cazurile de cancer mamar apare la barbati adulti. Deci baietzi stati linistiti ca la voi nu apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Am vazut diferite emisiune pe aceasta tema, este o boala urata, am o prietena care are o cunostinta cu aceasta boala. Doamne fereste sa ti se intample asa ceva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bisCuiTe IMPARAT Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Din cate am inteles ,aceasta boala este numai la femei si am mai auzit ca e foarte dureroasa.Saracele de el.Prin cate trec el in momentul in care au aceasta boala sau multe alte boli de genu acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Eu din cate stiu , fiecare om are cancer , dar la unii se dezvolta mai repede si apar infectii si tot felul cum ar fi cancerul mamar. E foarte nasol , nu vreau sa pateasca cineva din familie asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Cancerul mamar este o afectiune in care celulele care alcatuiesc sanii incep sa creasca anormal intr-o maniera necontrolata. Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei cat si la barbati. Aproximativ 1% din toate cazurile de cancer mamar apare la barbati adulti. Deci baietzi stati linistiti ca la voi nu apare. Cancerul mamar este cel mai frecvent tip la femei ?! ALOOO, tu gandesti umpic ?! scrie CLAR " Cancer mamar ", tu esti mama cumva ? esti femeie ?! Daca nu gandesti,nu mai posta aici. Din cate am inteles ,aceasta boala este numai la femei si am mai auzit ca e foarte dureroasa.Saracele de el.Prin cate trec el in momentul in care au aceasta boala sau multe alte boli de genu acesta. Din cate ai auzit,este numai la femei ? la fel si tie.. iti spun la fel, ma omule.. tu gandesti ? este LOGIC ca doar femeile il fac.. se numeste CANCER MAMAR, iar tu.. nu esti mama. Mergeti ba la scoala,inainte sa veniti aici sa faceti voi pe destepti. Eu din cate stiu , fiecare om are cancer , dar la unii se dezvolta mai repede si apar infectii si tot felul cum ar fi cancerul mamar. Corect,fiecare om are cancer.. depinde de forma,si de gravitatea lui. Cancerul mamar,il fac doar femeile.. E foarte nasol , nu vreau sa pateasca cineva din familie asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts