Jump to content

Ajutor! Sandboxie sau Multiprocess

RazvanX2

Recommended Posts

Buna seara, de o saptamana incerc sa intru cu 2 conturi pe server....

Am luat toate tutorialele de pe YT la rand, toate programele, absolut tot (Sandboxie, multiprocess, fixes.asi, sampfuncs).

Am windows 10, nu am nici un mod, nimic, si am facut toate aste pe un samp default, descarcat nou.

La Sandboxie, dupa ce intru pe al 2-lea cont, cand sa bag parola, ma scoate si am o eraore SBIE2310 (Help, Hide, Inchide) si orice as apasa, ma scoate!

La restul celelalte, am facut exact ca pe tutoriale si nici macar nu imi deschide a 2-a fereastra cu al 2-lea cont. Cand apas pe connect cu al 2-lea cont, imi selecteaza fereastra cu primul cont din bara, atat!

Am intrebat si adminii, dar nu vor sa-si bata capul cu mine. Au incercat si alti playeri si am facut si ca ei, tot nimic... nu stiu ce sa mai fac... Ajutati-ma!

13 hours ago, LuizaLissa said:

Buna seara, de o saptamana incerc sa intru cu 2 conturi pe server....

Am luat toate tutorialele de pe YT la rand, toate programele, absolut tot (Sandboxie, multiprocess, fixes.asi, sampfuncs).

Am windows 10, nu am nici un mod, nimic, si am facut toate aste pe un samp default, descarcat nou.

La Sandboxie, dupa ce intru pe al 2-lea cont, cand sa bag parola, ma scoate si am o eraore SBIE2310 (Help, Hide, Inchide) si orice as apasa, ma scoate!

La restul celelalte, am facut exact ca pe tutoriale si nici macar nu imi deschide a 2-a fereastra cu al 2-lea cont. Cand apas pe connect cu al 2-lea cont, imi selecteaza fereastra cu primul cont din bara, atat!

Am intrebat si adminii, dar nu vor sa-si bata capul cu mine. Au incercat si alti playeri si am facut si ca ei, tot nimic... nu stiu ce sa mai fac... Ajutati-ma!

Foloseste acest mod: http://www.mediafire.com/file/2qr2fdozdndhd0m/GTASA_Fixes_bartekdvd.7z

Copii tot in folderul principal Gta San Andreas, dupa ce te conectezi cu primul cont, inchizi fereastra curenta si deschizi alta.

Ai un model de respectat, topic inchis.

5 hours ago, D a n n said:

Buna! Ai un model de respectat!

Buna! Data viitoare primesti avertisment pentru post inutil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.