Jump to content

[REZOLVAT] Informatii despre limba Germana.

costi buci de cal

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Va salut, bilosilooooooooooooooooooor ! Stie cineva in cat timp pot sa invat germana si cum? dau 10+
Screenshot (în caz că este necesar): nu e nevoie

Alte precizări: am aflat ca romanii nu mai pot lucra in uk si am plans 33 de zile si m-am gandit sa invat germana

depinde pana la ce nivel vrei sa inveti.

mie ca sa ajung pe la c1-c2 mi-au trebuit ~3-4 ani de scoala in austria. dar daca te pui tu cu burta pe carte, ma gandesc ca ti-ar lua intre 12-14 saptamani ca sa inveti la un nivel conversational usor. asa daca vrei sa stii gramatica perfect, iti trebuie foaaarte mult timp. multe reguli, multe exceptii, si nu toate tocmai usoare.

oricum, depinde ce vrei sa lucrezi in germania. depinde de job de cata germana vei avea nevoie. in general daca stii engleza tot e bine

Pe YouTube poti gasi numeroase cursuri de limba germana pentru incepatori. 

Sfatul meu este ca cauti cursuri tinute de vorbitori nativi de limba germana. In acest fel te vei obisnui cu accentul si cu pronuntia in germana.

Cum cauti pe youtube? Pentru cursuri de germana pentru incepatori, cauta: "deutsch lernen für anfänger".

Exista foarte multe canale de youtube, unde poti gasi cursuri de limba germana pentru incepatori. Nu toate sunt insa bune.

2 minutes ago, Bilosul said:

ai auzit de duolingo? sa ii dau 2 ore pe zi pe platforma aia ?

as vrea sa gasesc ceva in IT sau truckereala, mersi mult de raspuns

daca e in IT e bine. daca te duci intr-un oras mare nu se cere aproape deloc germana, se pune mult mai mult accent pe engleza. mai ales daca esti intr-un job din asta de truckereala, nu iti trebuie germana mai avansata absolut deloc. decat sa stii niste chestii de baza, gen "salut", "ce faci", si altele

15 hours ago, Bilosul said:

ok boss dar zi-mi ce parere ai de platforma duolingo, merita sa investesc timp in ea?

Duolingo este o platoforma usoara, nu poti invata A-Z perfect cu acea aplicatie, e imposibil. 

Pe viitor nu mai posta la misto ca plangi. Ai primit destule raspunsuri la intrebarea ta, topic inchis. 

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.