ome Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Titlul clipului: MOD AVION Gen: MuzicaData: 19.11.2018 Scurta prezentare: 5GANG - MOD AVION (SA:MP Edition)Link: 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 "inchide telefonu da-l pe mute" va rog sa aruncati la gunoi toate cd-urile lui nimeni altu, parazitii, bug mafia, haarp, au fost depasiti deci va rog frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 1 hour ago, cedryk1337 said: "inchide telefonu da-l pe mute" va rog sa aruncati la gunoi toate cd-urile lui nimeni altu, parazitii, bug mafia, haarp, au fost depasiti deci va rog frumos. A se preciza ca eu doar am facut varianta piesei in samp, nu am compus-o eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdr Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Nici videoclipul original nu e asa bun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 8 hours ago, South OmE said: A se preciza ca eu doar am facut varianta piesei in samp, nu am compus-o eu ik bro just a joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lizard Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 ... iti dau ocupat, nu raspund la telefon. Foarte tareee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts