Jump to content

The Amazing Race Las Venturas

EvghinTheAce
 Share

Recommended Posts

The Amazing Race: Las Venturas.

In ce consta acest event? Pai vor fi cateva echipe care vor concura pt suma de 350.000$ ( astept sponsorizari ). eventul se va tine Sambata ora 16-17.

Sunt inscrise deja 3/15 echipe - 6/30 playeri.

Ce trebuie sa facem?

E simplu. Va veti face intai o echipa de cate doi. Veti face rost de niste masini si va veti prezenta la START. Eu va voi da traseul. Pana la Checkpoint 1 veti merge cu masina. De la C1 la Checkpoint 2 veti merge pe jos pana la Checkpoint 3 unde va fi cineva care va va da o ghicitoare. Cine nu stie ghicitoarea, OUT . De la C3 la C4 vor merge pe jos doar cei care au trecut de ghicitoare si vor lua o masina daca vor gasi. La C4 va fi inca cineva care va va da o arma ( in ordinea in care ati ajuns m4-ak47-mp5-deagle-sdpistol ). De la el veti merg unde va zice el unde veti astepta startul meu si va urma putin DM. Echipa care va ramane in picioare ( minim 1 din cei 2 care fac parte din echipa ) va castiga premiul. Eu ii voi da banii celui care a ramas in picioare si veti vedea voi cum ii impartiti intre voi. Daca vor fi amandoi in picioare din echipa castigatoare le voi da jumi-juma. CAM ASTA ESTE CE AVETI VOI DE FACUT.

REGULI ( voi sta cu tv pe voi sa fiu sigur ca nu veti trisa ):

1. Ascultati de organizatori.

2. Treceti prin toate Checkpoint-urile ( echipa acre nu trece prin ele va fi descalificata ).

3. Fara DM, decat la partea START-C1 coechipierul poate avea un mp5 sa faca DB, dar nu excesiv ( recomandat la roti doar, daca faceti in plus puteti fi descalificati ).

4. Aveti voie orice masina la inceput, de la scuter pana la infernus.

5. Nu aveti voie sa chemati prieteni sa va ajute echipa ( gen: ba cand iti dau sms imi iesi in fata cu o masina sa ajung mai repede ), veti fi descalificati.

6. Daca sunteti descslificati nu va ofticati si stricati eventul / masinile celorlalti / sau sa omorati alti participanti. Veti primi kick, poate chiar warn/ban. Ma voi asigura ca vor fi si admini de fata.

7. Cand primiti arme pt ultima etapa nu aveti voie sa le folositi pe alti playeri/participanti/organizatori.

8. Citeste si partea cu instructiuni.

Instructiuni:

-cand veti ajunge la Checkpoint, la fiecare Checkpoint va fi cate o persoana, acelei persoane iti vei da prin /w numele echipei, iar el va avea o lista cu numele tuturor echipelor, cand iti vei da /w el va va sterge de pe lista numele echipei, asta insemnand ca ati trecut mai departe ( sa nu va treaca vreo genialitate prin cap sa trisati, asta e o masura de precautie ).

- /w va da doar un membru al echipei.

- va trebui sa treceti prin toate Checkpoint-urile ca sa mergeti mai departe in cursa.

- nu trisati, veti fi supravegheati prin /tv si voi avea un admin sa ma ajute daca exagerati/deranjati cand sunteti descalificati.

- la cele cu ghicitori va trebui sa ii ziceti ghicitoarea prin /w celui care v-o pune; aveti 30 secunde.

- la etapele in care este obligat sa merhi pe jos, mergi pe jos.

- cand veti primi arme pt ultima runda, nu aveti voie sa le folositi pe altii.

MODEL DE INSCRIERE/SPONSORIZARE:

DOAR 15 ECHIPE SE POT INSCRIE, ADICA 30 PLAYERI.

*Ma inscriu pe mine si pe coechipierul meu ( nick-urile ):

*Level-ul nostru:

*Factiunile si rank-ul:

*Numele echipei ( exemplu: Blazing Angels, WildFire, Death Tigers, King Lion ):

*Vom respecta regulile, riscand kick/warn/ban daca le incalc?:

*Sponsorizez cu:

*Nick:

*Factiune si rank:

*Level:

*Sunt de acord ca odata ce voi da banii nu ii voi mai primi inapoi, acestia fiind pusi pt premiu?:

INSCRIETI-VA SI SPONSORIZATI ! ACEASTA ESTE PRIMA DIN CELE 3 SERII, VA MAI URMA "The Amazing Race: Los Santos" si "The Amazing Race: San Andreas".

Edited by EvghinTheAce

*Ma inscriu pe mine si pe coechipierul meu ( nick-urile ): daryuS si [f4l]Mosu

*Level-ul nostru: daryuS-20 [f4l]Mosu-38

*Factiunile si rank-ul: daryuS-cunep rank 1 [f4l]Mosu-cuneo rank 2

*Numele echipei ( exemplu: Blazing Angels, WildFire, Death Tigers, King Lion ): Spiridusi

*Vom respecta regulile, riscand kick/warn/ban daca le incalc?: da

Spiridusii ( Mosu si daryuS ) acceptati 1/15 echipe si 2/30 playeri.

Dookieee inca un post aiurea si +10% warn-up. Ai prieteni ingame pe care sa ii intrebi, nu e nevoie de +1 aici.

Edited by EvghinTheAce

*Ma inscriu pe mine si pe coechipierul meu: emptY_mdY & Meghy B-)

*Level-ul nostru: 28 & 33+

*Factiunile si rank-ul: Stracci Family : Rank 6 & 1.

*Numele echipei: Tractoristii B-).

*Vom respecta regulile, riscand kick/warn/ban daca le incalc?: Of course.

Succes tuturor !

by

mDy & Meghy

B-)

Guest bogdan v

*Ma inscriu pe mine si pe coechipierul meu ( nick-urile ):Scott_Mescudi si Zak_1nd3r

*Level-ul nostru:4 respectiv 2

*Factiunile si rank-ul:Niciuna

*Numele echipei ( exemplu: Blazing Angels, WildFire, Death Tigers, King Lion ):Balaurii

*Vom respecta regulile, riscand kick/warn/ban daca le incalc?:Da

*Sponsorizez cu: 100.000$

*Nick: Alc0

*Factiune si rank: The Paterno Family - Rank 1

*Level: 29

*Sunt de acord ca odata ce voi da banii nu ii voi mai primi inapoi, acestia fiind pusi pt premiu?: Da

*Ma inscriu pe mine si pe coechipierul meu ( nick-urile ): yoo & dOokiEEEEE

*Level-ul nostru: 15 & 18

*Factiunile si rank-ul: Civil-yoo dOokiEEEEE-barzini rank 3

*Numele echipei ( exemplu: Blazing Angels, WildFire, Death Tigers, King Lion ): Legendari repetenti

*Vom respecta regulile, riscand kick/warn/ban daca le incalc?: da

Edited by Yoow0w

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.