Jump to content

Bug - Raport de activitate (/raport + website)

Zarzare

Recommended Posts

Nick-ul tau: Zarzare
Server: RPG 3
Descrierea bugului: Din nou este bug la rapoarte, în sensul în care punctele pe care le efectuezi după ce îndeplinești raportul minim + bonus (în cazul meu 7 raport minim + 7 bonus = 14) nu ți se mai contorizează restul punctelor făcute. Mi-a rămas veșnic la 14 puncte. Chiar dacă după am mai făcut încă 3 contracte (14 + 3 = 17). Săptămâna asta decisesem că voi bate toate recordurile facțiunii, dar cred că mi-am dorit prea mult. P.S. Nu doar în joc este problema, nici pe website nu se mai contorizează de la bonus în sus.

P.S.2. Nu te poți apuca de raport direct la 00:00, deoarece durează aproximativ 15-20 de minute ca să se calculeze punctele de activitate pentru săptămâna încheiată, timp în care, dacă faci raport îl faci fără să se contorizeze. Am făcut doar 2 poze, însă pe la 00:17 a funcționat comanda /raport.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/MoFiNJa / P.S.2 = https://imgur.com/a/iWYMBQo

Salut,

Adăugase Adi o restricție să nu ți se mai contorizeze peste maximul obținut de la raport + bonus. I-am spus să scoată respectiva restricție deoarece e nevoie și de punctele acelea în plus pentru diferite activități în facțiune.

4 hours ago, Kelton said:

Salut,

Adăugase Adi o restricție să nu ți se mai contorizeze peste maximul obținut de la raport + bonus. I-am spus să scoată respectiva restricție deoarece e nevoie și de punctele acelea în plus pentru diferite activități în facțiune.

Ok, acum eu am o întrebare, dacă am făcut astăzi deja 4 puncte peste raport + bonus am vreo șansă să le mai primesc?
Este puțin irelevant, deoarece datorită restricției am pierdut startul ...

@Kelton Raportul de pe rpg2  din NG e prea mare Trebuie sa facem 20 de puncte la wanted si 40 in jail pai daca am rank 3 dc trebuie sa fac mai putin wanted si mai mult in jail daca sa poti schimba sa facem 20 in jail si 40 la wanted asa nu avem cum sa terminam toti raportul ca suntem multi si raportul e mare in jail. O seara buna! Si scuzati ca postez aici.

11 hours ago, danut421 said:

@Kelton Raportul de pe rpg2  din NG e prea mare Trebuie sa facem 20 de puncte la wanted si 40 in jail pai daca am rank 3 dc trebuie sa fac mai putin wanted si mai mult in jail daca sa poti schimba sa facem 20 in jail si 40 la wanted asa nu avem cum sa terminam toti raportul ca suntem multi si raportul e mare in jail. O seara buna! Si scuzati ca postez aici.

Ai de făcut un total de 60 de puncte la rank 3, dintre care 20 minim de teren și restul din ce vrei tu, inclusiv de teren.

@Zarzare De fapt nu e vorba de o restrictie adaugata de mine, ci de faptul ca atunci cand am facut ca raportul sa fie impartit pe mai multe domenii (de exemplu la TTC pe X repair-uri, Y Refill-uri, Z Tow-uri), a intervenit o problema care face ca punctele astea sa nu se mai contorizeze peste limita si ca sa rezolv, presupunea cod in plus pe care l-am considerat inutil. Ulterior Kelton m-a lamurit ca exista si anumite concursuri de puncte multe sau alte motive (cum e al tau cu recordul) asa ca voi face sa se contorizeze si peste bonus.

Punctele nu le mai poti recupera pentru ca punctele peste limita nu se scriu in baza de date deci sunt pierdute.

Legat de faptul ca la 00:00 nu poti face raportul, nu este bug, este o perioada de cateva minute intentionat blocata pentru ca baza de date este supusa in acelasi timp si pe RPG 1, 2, 3, 4 la anumite calcule si vreau sa ma asigur ca are suficient timp sa le termine si sa introduca intrarile necesare in baza dedate inainte ca cineva sa inceapa noul raport. Va ramane asa, sunt sigur ca nu contau alea 15-20 minute de dupa ora 00:00 si alea de dinainte de 00:00.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.