Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Windows 7 - Bluescreen after logo Windows

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?:  Deci eraorea din poza de mai jos apare pentru mai putin de o secunda, iar dupa isi da restart si imi arata 2 optiuni Start windows normally si (Laugh StartUp recomadly)  daca selectez prima optiune cu start windows normaly se va repeta acest proces la infinit. Daca selectez a doua optiune am stat 3 ore la repair si tot nu s-a rezolvat nimic.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De azi dimineata

Sistem de operare ?: Windows 7

Screenshot/Video:  https://imgur.com/a/CU9KiuK
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:  Nu a mers aceasta reolvare.

23 hours ago, TLG Dany Faraon said:

@eB LASKOf Mersi mult de părere din păcate e un laptop vechi nu cred ca voi mai găsi piese pe el. Pe el îmi Țineam pozele vechi si cam atât. Mai aștept si alte păreri dacă exista.

poti salva chestii de pe el daca nu e afectat rau, sunt niste programe pentru asta, npc.

Poti sa incerci sa instalezi iar windowsu cu stick ul, daca nu merge, e dus hard ul 100%, recent am patit si eu problema asta si am schimbat hardul dupa care a mers, closed

• Ocaust locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.