AdelinSENPAi Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce nu se pot spawna toate masinile pe care le ai ? Adica ii placut la ochi sa vezi un player cu 12 masini toate de acceas culoare si intr-o casa, si nu provoaca lag cum presupun ca o sa ziceti, ar fi mai funny, parerea mea si al mai multor jucatori pe care ii cunosc.Screenshot (în caz că este necesar): Nu trebuie. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Pentru a spawna toate masinile pe care le ai, iti trebuie cont premium. Daca nu, poti spawna doar 2 parca. Oricum, motivul este ca n-ai cont premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 @MiHaY111 dupa cat m-am documentat eu, exista un numar limitat de masini ce pot fi spawnte chiar daca ai cont premium. @AdelinSENPAi indiferent de resursele de care beneficiaza host-ul, imagineaza-ti cate 12 masini spawnate in momentul in care exista online peste 500 de playeri. Iti garantez ca s-ar produce un lag insuportabil. Raspunsul la intrebarea ta este simplu, pentru exista o limita setata in gamemode. Nu stiu cat de placut e sa vezi o gramada de masini peste tot, la fel si cu amuzamentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdelinSENPAi Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 @rakeN77Nu vreau sa fac reclama sau geva de genul, dar pe comunitatea adversa cum se pot ? Pentru ca acolo am jucat prima oara, dar nu mi-a placut si am venit aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 10 minutes ago, AdelinSENPAi said: @rakeN77Nu vreau sa fac reclama sau geva de genul, dar pe comunitatea adversa cum se pot ? Pentru ca acolo am jucat prima oara, dar nu mi-a placut si am venit aici. iti poti spawna ma toate masinile cu cont premium, sau mai multe, fara doar 2 parca am zis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 8 minutes ago, AdelinSENPAi said: @rakeN77Nu vreau sa fac reclama sau geva de genul, dar pe comunitatea adversa cum se pot ? Pentru ca acolo am jucat prima oara, dar nu mi-a placut si am venit aici. Din cate am citit eu pe forum, asta era problema, consmul mare de resurse a dus la limitarea numarului de masini spawnate/jucator. Nu m-am documentat asupra altor comunitati, comparatile de genu nu isi au rostul oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Nu poti spawna toate mașinile personale chiar daca ai cont premiu, au fost limitate, consuma resurse aiurea. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.