Steluta Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 O descriere a filmului: La cinci ani după ce o ființă invizibilă determină o mare parte din omenire să se sinucidă, o supraviețuitoare și copiii ei încearcă cu disperare să ajungă la loc sigur. Trailer: Poze: Părere personală: L-am vizionat recent la recomandarea unor prieteni, și pot spune că este un film de calitate care sincer, pe mine m-a lasat uimit. Sursa: https://www.netflix.com/ro/title/80196789 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tendoi Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Foarte bun filmul cat si interpretarea Sandrei Bullock. Foarte frumoasa si munca depusa de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SalvatoreLEGENDA Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 (edited) Mulțumim pentru postare! L-am văzut acum câteva zile și sincer, am plâns. Când a venit acel om la ele în cameră când ele nășteau și s-a transformat, Olimpia sărind pe geam. Cel mai emoționant a fost când a ajuns respectiva cu cei 2 copii la locul sigur, fetei i-a pus numele Olimpia după mamă, zicând că o persoană mai inimoasă și sinceră ca și mama ei nu întâlnise, mama ei fiind Olimpia, și băiatului i-a pus numele Tom, după bărbatul de care se îndrăgostise, ulterior care a fost transformat și el. Un film excelent. Edited January 7, 2019 by Gabita Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Un film care m-a fascinat, desi initial nu am dorit sa il vizionez in ciuda zecilor de meme-uri vazut pe retelele de socializare. Felicitarile mele pentru postare, consider totusi ca te-ai fi putut stradui mai mult la redactarea parerii personale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts