Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Windows 10 Pro (x64) - Problema licenta

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am avut windows-ul licentiat pe laptop iar de cateva zile imi zice ca licenta va expira curand, sa il activez.

De cat timp aveti problema respectiva ?: 3-4 zile

Sistem de operare ?: Windows 10 PRoffesional (x64)

Screenshot/Video: Nu sunt necesare.
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Sunt o multime, majoritatea sunt keyloggere sau programe fantoma ce imi instaleaaz o gramada de programe, cu tot cu antivirus activa.

Caut un activator functionabil in mod special, am incercat sa caut carcasa de la Windows insa nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Multumesc anticipat!

Un activator free luat de pe net, nu se compara cu un activator licentiat chiar daca nu are virusi, un activator licentiat o sa iti faca in pc toate fisierele originale de care windowsul are nevoie, in acest fel nu o sa ai nici o eroare din partea windowsului. 

10 hours ago, AnNDrei Andrei said:

Un activator free luat de pe net, nu se compara cu un activator licentiat chiar daca nu are virusi, un activator licentiat o sa iti faca in pc toate fisierele originale de care windowsul are nevoie, in acest fel nu o sa ai nici o eroare din partea windowsului. 

Pe calculator nu am avut nicio peoblema cu fisierele desi utlizez o licenta de la un activator free de mai bine de 4 ani.

Doar eroarea aia pe care o afiseaza laptopul ma deranjeaza, nimic altceva.

On 1/9/2019 at 10:16 AM, rakeNNNftw said:

Pe calculator nu am avut nicio peoblema cu fisierele desi utlizez o licenta de la un activator free de mai bine de 4 ani.

Doar eroarea aia pe care o afiseaza laptopul ma deranjeaza, nimic altceva.

Windows 10 pro nu e foarte potrivit pentru gaming, deoarece mananca multe resurse fiind o varinta de windows mai complexa, cu niste aplicatii pe care cu siguranta nu o sa le folosesti vreodata. De aceea iti recomand windows 10 home si il activezi fara virusi de pe linku asta: ://www.techiepaw.com/activate-windows-10/

Acest activator merge pe orice timp de windows 10.

5 hours ago, AnNDrei Andrei said:

Windows 10 pro nu e foarte potrivit pentru gaming, deoarece mananca multe resurse fiind o varinta de windows mai complexa, cu niste aplicatii pe care cu siguranta nu o sa le folosesti vreodata. De aceea iti recomand windows 10 home si il activezi fara virusi de pe linku asta: ://www.techiepaw.com/activate-windows-10/

Acest activator merge pe orice timp de windows 10.

Laptopul nu il utilizez pentru jocuri ci pentru chestii ce tin de facultate sau contabilitatea alor mei. Am ales un laptop datorita posibilitatii de transport in caz de deplasari in afara localitaii sau a locuintei proprii, pe scurt e portabil. 

Iti multumesc pentru activator si o sa revin cu edit dupa ce il incerc.

2 hours ago, Stanciu Ionut said:

Corect!

Macar daca dezvoltai posturile, poate nu primeai atatea reporturi

2 minutes ago, rakeNNNftw said:

Laptopul nu il utilizez pentru jocuri ci pentru chestii ce tin de facultate sau contabilitatea alor mei. Am ales un laptop datorita posibilitatii de transport in caz de deplasari in afara localitaii sau a locuintei proprii, pe scurt e portabil. 

Iti multumesc pentru activator si o sa revin cu edit dupa ce il incerc. 

Daca doresti indrumari cu acest activator imi spui.

• Ocaust locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.