christiaN Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 New : Nu are rost sa-ti mai spun si eu. Ti-au spus viitori mari Photoşopări. Mai lucreaza la text, si ai grija la depth/flow/lighting.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertS Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Nice , bun pt inceput !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 (edited) New : Edited January 31, 2011 by BenjamiNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Doamne cat ai evoluat chiar nu ma asteptam sa ai o lucrarea atat de bun,dealtfel toate lucrarile m-au surpirns... Nu am ce comenta la lucrarea asta.. Si noroc la cupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Mulțumesc , văzând ca lucrarea ta din cupă este foarte reușită m-am gândit să fac ceva , ce nu am mai făcut niciodată , si din câte se vede am reușit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 New : Ti-a iesit foarte bine, si imi place cum ai lasat o parte mai intunecata si renderul mai luminos Textul mi se pare bine integrat Poate ca mai trebuia un mic GM B/W pe lighten 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Misto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Mai lucreaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 New : Photoshop Cup. Theme : Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Cam aiurea scrisul la ultima, si arata si mai urat cu acel Z mic (B-zone). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 lumina cam urata, la fel si umbrele, imi place integrarea, scoate textul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Sunt frumoase felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 New : Photoshop Cup. Theme : Nature Lumina slaba,cum spunea si Krz. Puteai sa o accentuezi cu niste soft brush-uri... Stroke puteai sa pui de 1px peste tot... In rest...imi place ideea. Bafta pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyLiCi0uS1 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Foarte bine realizate .. Tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Pai tema a fost Nature si nu aveam idei. Textu a fost pus doar pentru ca in regulamentu cupei pune ca lucrarile din cupa trebuie sa aive textu b-zone pe ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Lucrarea este o manipulare,imi place continutul si stockul ales ( ma refer la cea cu nature ), insa acele puncte puteai sa le aranjezi frumos prin partile caracterului ( fata ) , asa ai pus pe toata lucrarea,inclusiv fata fetei,si nu cred ca arata lafel de bine. Oricum in mare parte ai lucrari bunicele,gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Lucrarea este o manipulare,imi place continutul si stockul ales ( ma refer la cea cu nature ), insa acele puncte puteai sa le aranjezi frumos prin partile caracterului ( fata ) , asa ai pus pe toata lucrarea,inclusiv fata fetei,si nu cred ca arata lafel de bine. Oricum in mare parte ai lucrari bunicele,gj Acela nu e stock , este renderu cu Fata , am extras Casa dintr-un stock , si am luat cerul din alt stock , iar acele puncte ar trebui sa insemne zapada . NEW : V1 : V2 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 V2 arata mai bine, felicitari pentru semnatura, ti-a iesit cum trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Acela nu e stock , este renderu cu Fata , am extras Casa dintr-un stock , si am luat cerul din alt stock , iar acele puncte ar trebui sa insemne zapada . NEW : V1 : V2 : Cu text este mai bine. Dar nu imi place deloc lumina. Este falsa...incearca sa ii faci ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 New : Render + C4D + Adjustments Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ai aruncat niste C4d-uri,renderul,cateva GM-uri daca ai pus si gata... Ti-am mai spus,incearca sa scapi de stilul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 lumina cam urata, la fel si umbrele, imi place integrarea, scoate textul Nu imi place (virgula ,) totul aruncat aiurea si lumina prea urata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 Dupa o pauza de cateva luni m-am reapucat de photoshop cu urmatoarele lucrari : Ce pareri aveti ? Ce sfaturi aveti sa imi dati ? Critici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Prima (facuta dupa un tut facut de catre Eusebioo. parca) nu prea imi place.Nu imi plac punctele alea albe care ies prea mult in evidenta.Si textul arata cam ciudat. A doua a iesit perfect.Chiar imi place cum ai inceput sa lucrezi.Felicitari1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Defapt aia dupa tutorial ia iesit cel mai bine,parerea mea Si textu e interesant asta imi place,vreau si eu fontu'.. A doua nu imi place..si textu ala ..e nasol.. Acum am vazut ca ai uitat o margine de la o textura la tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts