FROG ZEW Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 ntrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Am o problema cu hud-ul...orice modpack as incerca..nu imi schimba culoarea de la banii sau viata sau etc....ma puteti ajuta cumva ?Screenshot (în caz că este necesar):https://imgur.com/a/5fp0oHF Alte precizări:Mutlumesc pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNatiiC Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 [!]Bună ziua, am o soluție pentru problema ta. [!]Descărcați aplicația numită IEV11. » Click Here. [!]Tutorial (Screen Shots) ScreenShot (1) Acest lucru vă spune ce trebuie să faceți pentru a schimba culoarea timpului. » Click ScreenShot (2) Acest lucru vă spune de unde puteți schimba culoarea. » Click I Hope I Helped You, If You think I Am Doing a Good work Give Me A Reputation. Thank You And Have A Nice Day.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 De ce nu incerci direct cu un ModPack sau cu modloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Ai primit solutia cu IEV11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.