Piratu 50inBRAND Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Hai ca poate asta va place, daca nu, mai incercam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Radu Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Dan Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 2 minutes ago, TLG Dan said: Ce dq e asta? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeki Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Just now, TLG Dan said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 (edited) Edited February 7, 2019 by Lil Wald Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 bun meme, felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu 50inBRAND Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 1 hour ago, rakeNNNftw said: bun meme, felicitari Mersiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Bunicel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 mai bine le stergi pe amandoua si ne faci pe toti fericiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu 50inBRAND Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 37 minutes ago, cedryk1337 said: mai bine le stergi pe amandoua si ne faci pe toti fericiti Mai bine te muti de pe b-zone și faci o întreaga comunitate fericita ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Nu e cine știe ce. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syconic Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 E cv =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT renN Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 16 minutes ago, Piratu 50inBRAND said: Mai bine te muti de pe b-zone și faci o întreaga comunitate fericita ??? eu nu inteleg cat tupeu poti avea adica vii cu 2 meme uri de tot căcatu, ai pretenția sa nu-ți comenteze nimeni ca tu ești smecher si criticile nu ti se aplica, si pe lângă toate astea daca cineva comentează trebuie să-i răspunzi neapărat pai stai mă eu sa ma mut de pe b-zone? ce am făcut eu in 2 ani au făcut alții in 10 pe comunitatea asta, ai grija cum si cu cine vorbești. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG zeeenut Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 E ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu 50inBRAND Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 2 hours ago, cedryk1337 said: eu nu inteleg cat tupeu poti avea adica vii cu 2 meme uri de tot căcatu, ai pretenția sa nu-ți comenteze nimeni ca tu ești smecher si criticile nu ti se aplica, si pe lângă toate astea daca cineva comentează trebuie să-i răspunzi neapărat pai stai mă eu sa ma mut de pe b-zone? ce am făcut eu in 2 ani au făcut alții in 10 pe comunitatea asta, ai grija cum si cu cine vorbești. Gata mucea ca ești prea trist, du te și tu pe afara, fă-ți o prietena ceva, imi dau seama ca ai făcut în 2 ani pe comunitate ce n au făcut alții în 10, ca ești un obsedat fără viata. Încearcă sa ți trăiești și tu viata ca tot omul, ca doar una ai. Nu lăsa un joc sa te țină închis în casa, pariez ca ești un virgin vai de capul tau, tuns periuță ca asa i place mamei, si pe lângă asta, mai porți și ochelari și ai și coșuri ??? transformă rahatul asta de viata în ceva frumos, boss, ca o sa te trezești la 30 de ani ca te dor ochii când vezi soarele, și e păcat de părinții tăi ca s au chinuit atât cu un copil doar ca să ajungă ultimul prost ❤️ te am pupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 8 hours ago, Piratu 50inBRAND said: Gata mucea ca ești prea trist, du te și tu pe afara, fă-ți o prietena ceva, imi dau seama ca ai făcut în 2 ani pe comunitate ce n au făcut alții în 10, ca ești un obsedat fără viata. Încearcă sa ți trăiești și tu viata ca tot omul, ca doar una ai. Nu lăsa un joc sa te țină închis în casa, pariez ca ești un virgin vai de capul tau, tuns periuță ca asa i place mamei, si pe lângă asta, mai porți și ochelari și ai și coșuri ??? transformă rahatul asta de viata în ceva frumos, boss, ca o sa te trezești la 30 de ani ca te dor ochii când vezi soarele, și e păcat de părinții tăi ca s au chinuit atât cu un copil doar ca să ajungă ultimul prost ❤️ te am pupat =))) ai de pula mea ce închis la minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 mda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda2k19 Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo euro dolar from qatar Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 ce cancer fratimiu................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Adrian.ZEW Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 a mai fost şi parcă e mai puțin canceroasă, simte te bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 N-are nicio logică meme-ul ăsta. Învață măcar care e scopul template-ului înainte să-l folosești. TOPIC CLOSED 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts