Jump to content

Marcelo a rupt tacerea! Anuntul facut despre plecarea de la Real Madrid la Juventus, dupa ce zvonurile s-au intensificat in ultima vreme

awwent
 Share

Recommended Posts

Marcelo a rupt tacerea! Anuntul facut despre plecarea de la Real Madrid la Juventus, dupa ce zvonurile s-au intensificat in ultima vreme

"Marcelo ar putea fi protagonistul unui transfer soc la Juventus, avand in vedere ca relatia sa cu oamenii de la Real s-a deteriorat, iar prietenul Ronaldo il cere insistent la Torino", au scris jurnalistii din Spania si Italia in ultimele saptamani. Acum, brazilianul a rupt tacerea.

Marcelo, in varsta de 30 de ani, a vorbit intr-un interviu acordat pentru Esporte Interativo, din Brazilia, acesta afirmand ca va fi primul care va face anuntul legat de o mutare in momentul in care lucrurile vor fi rezolvate.

Fundasul si-a declarat simpatia pentru Juventus, dar spune ca el este inca cu gandul la Real Madrid.

Vorbim despre o echipa formidabila. Imi amintesc ca ii urmaream mult cand juca Nedved. Am avut sansa de a schimba tricoul cu el!

Pe de alta parte, eu sunt jucatorul lui Real Madrid si am un contract. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri. Daca vreodata va exista o intelegere sau o negociere, eu voi fi primul care va spune asta", a zis Marcelo.

Marcelo joaca de 12 ani la Real Madrid si a castigat 4 Ligi ale Campionilor, 4 titluri ale Spaniei, 2 Cupe, 3 Supercupe, 3 Supercupe ale Europei si 4 trofee ale Mondialului Cluburilor.

• uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.