John F4L Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 (edited) Signature of the week number: 30 Tema: Stock | Render Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 450x220. Se accepta si semnaturi verticale. Informatii suplimentare: 1. Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile 2. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea, doar SOTW #30 (nu e obligatoriu sa contina text) 3. Castigatorul va primi ca premiu urmatorul banner: + 30 de puncte SOTW. Sper sa vad cat mai multe lucrari. Succes la creatii. Multumiri JustMed pentru banner. Edited October 14, 2010 by JohnataN Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 (edited) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Juriul care poate vota este: Smith cRiStaL Fumy JustMed NightFury florinacyo JohnataN Cei ce nu sunt in juriu primesc sanctiuni. Aveti timp de votare nelimitat, pana la urmatorul SOTW. Va rog sa va argumentati votul. Edited October 16, 2010 by JohnataN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Votez lucrarea 3, restul...nu-mi plac deloc. Lucrarea 1 , aruncat render-ul acolo Lucrarea 2 e total aiurea Lucrarea 4, slaba Lucrarea 5 ..... Cine face frate lucrarile astea? Lucrarea 6, idem 5. Lucrarea 7 e draguta, dar n-are decat niste efecte aruncate pe BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Imi place - lucrarea 1 dar textul strica rau. - lucrarea 3 insa cred ca la BG mai puteai face ceva, oricum este clar cea mai buna din acest SOTW. - lucrarea 5 votez lucararea a 3-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Vote 3 , e cea mai buna dintre toate , se mai putea lucra la ea putin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Vote 3. Cea mai reusita creatie din SOTW'ul acesta. Cum zicea si JustMed, mai putea sa lucreze la BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Desi BG-ul e cam simplu,lucrarea 3 e destul de reusita... votez lucrarea 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 (edited) Vote 3, culori mai bine alese, efecte curate. Mai mergea lucrat putin peste acele c4d-uri. Ok, voturile s-au cam terminat. Lucrarea cu numarul 3 este cea care castiga aceasta editie SOTW Castigatorul : Este Stephan, cu lucrarea Premiu : Primeste acest banner + 30 Puncte SOTW. Felicitari ! Edited October 18, 2010 by JohnataN Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Stephan te astept sa imi dai PM cu tema pentru urmatorul concurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts