C0ld Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 in legatura cu : http://b-zone.ro/rpg/concurs/ gladush a aparut cu 1100 voturi in mai putin de 2 zile:| cum se poate asa ceva? eram pe locu 2 si in 1 zi a aparut gladush din senin pe locu 2 si cu 1000 si cv de puncte .. si el nici macar nu era in top inainte.direct pe locu 2 cum se poate asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 M-a ajutat derek (pad_vlad) sa fac voturi . El are vreo 9 siteuri hostate cu jocuri,filme etc . Si cand intrii pe site-urile lui apare linkul meu pentru vote . Si oricum majoritatea care le ai tu sunt proxy . PUTETI VERIFICA , VOTURILE MELE NU SUNT PROXY ! Edit: Vezi ca nu am facut voturile in 2 zile , sunt facute intr-o saptamana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Link exchange-urile sunt permise in concursul RPG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Da e permis dar din link exchange nu faci vizite mai invatati... Da eu l-am ajutat stiu ca tie ciuda ca te-a intrecut in cateva zile... Eh asta e lasa ca luna asta nu o sa fii nici pe locul 3 la concurs ai sa vezi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Closed. Sunt acceptate link exchange-urile si pop-upurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.