Jump to content

Challenge Drift

MrSkillz
 Share

Recommended Posts

Cum driftez eu ?

Mai baiatule ..

Pentru cultura ta generala , sunt in SRC Rank 4 ... si te asigur eu , ca ma descurc destul de bine cu drifturile ;) .

Cum driftez eu ?

Mai baiatule ..

Pentru cultura ta generala , sunt in SRC Rank 4 ... si te asigur eu , ca ma descurc destul de bine cu drifturile ;) .

cand am auzit ca esti in src e clar cei mai destepti copii din romania la samp

Editat frumos

Puteai posta si dupa model,macar asaa nu ai fii atat de "urat"

♦Partea proasta e ca dureaza doar 18 secunde

♠De asemenea ,macar daca mai aduceai cateva personaje care sa stea pe margine,cu chant,sau /shouting,si un baiat cu skin de fata ar fi aratat mai frumos

☻De editat,l-ai editat frumos

☺ Altadata fa-l de 2-3 minute

Editat frumos

Puteai posta si dupa model,macar asaa nu ai fii atat de "urat"

♦Partea proasta e ca dureaza doar 18 secunde

♠De asemenea ,macar daca mai aduceai cateva personaje care sa stea pe margine,cu chant,sau /shouting,si un baiat cu skin de fata ar fi aratat mai frumos

☻De editat,l-ai editat frumos

☺ Altadata fa-l de 2-3 minute

este un challenge astea nu dureaa mai mult de 1 min si ms macar cuiva ii place

1. Inainte de a posta, uitate si tu la un model de cerere, ca nu sta degeaba acolo topicul ala.

2. Challange - Challange dar 18 secunde ? Din cate stiu eu, un filmulet de genu asta dureaza intre 20-40 de secunde, dar na.

3. Drifturile acelea sunt cam slabe fara suparere, oricum felicitari pentru munca depusa, sper sa revii cu altceva mai bun.

Nu e facut de tine prietene :) L-am vazut acum 5 luni pe youtube postat de un drifter englez sau ma rog,in orce caz non-roman ,iar clipul avea 500.000+ vizionari. Cred ca tu l-ai vazut de download pe net si dupa l-ai pus pe youtube. :)

Edited by Haose

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.