Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Borderlands


ViceSTG
 Share

Recommended Posts

Borderlands este un joc video, mai exact un shooter, având de asemenea și câteva caracteristici de RPG, creat de Gearbox Software, și publicat de 2K Games. A fost anunțat pentru prima oară în numărul din Septembrie 2007 al revistei Game Informer. Versiunile pe consolă au fost lansate pe 20 Octombrie 2009, în America de Nord, iar în restul lumii, pe 23 Octombrie. Pe piața japoneză a intrat destul de târziu, pe 10 Februarie 2010. Versiunea pe Windows a fost lansată internațional pe 29 octombrie 2009. Continuarea acestui joc, Borderlands 2, a fost lansată în întreaga lume pe 21 septembrie 2012.

Gameplay

La începutul jocului, jucătorii își aleg unul din patru caractere, fiecare având câte o abilitate unică, și diferite avantaje pentru anumite arme. Cele patru caractere sunt: Roland (Soldier), Mordecai (Hunter), Lilith (Siren), și Brick (Berserker).

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor.

Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.