Jump to content

Red Dead Redemption - XBOX & PS


oG ZaKE
 Share

Recommended Posts

Red Dead Redemption este un joc video non-linear de acțiune-aventură dezvoltat de Rockstar San Diego și publicat de Rockstar Games. A fost lansat exclusiv pentru Xbox 360 și PlayStation 3 în Mai 2010. Jocul a primit recenzii foarte favorabile și chiar câteva premii de "Jocul Anului", fiind considerat unul dintre cele mai bune jocuri video create vreodată.

 

Acțiunea se petrece în era Western, în anul 1911, și urmărește povestea lui John Marston, un fost neleguit care, după ce a fost trădat și lăsat să moară de membrii bandei sale, încearcă să ducă o viață simplă și liniștită alături de familia sa: soția lui Abigail și fiul său Jack Marston. Totuși, după ce guvernul îi răpește pe aceștia și îl obligă pe Marston să lucreze pentru ei, el trebuie să se întoarcă la stilul său de viață violent și să-i găsească și ucidă pe membrii fostei sale bande, pentru a-și recăpăta familia.

 

Jocul este o continuare a celui din 2004 Red Dead Revolver, fiind al doilea din seria Red Dead. Totuși, cele două jocuri sunt complet separate, întrucât niciun element din povestea lui Red Dead Revolver nu se regăsește în acest joc, singurul lucru pe care îl au în comun fiind că se desfășoară în Vestul Sălbatic. La scurt timp după lansare, Red Dead Redemption a primit câteva DLC-uri, dinte care cel mai important este Red Dead Redemption: Undead Nightmare, ce adaugă o poveste complet nouă și originală despre încercarea lui Marston de a opri o apocalipsă zombi ce a lovit Vestul Sălbatic. Al treilea joc din serie, Red Dead Redemption 2, ce este un prequel pentru Red Dead Redemption, a fost lansat pe 26 octombrie 2018.

Imagini pentru Red Dead Redemption

Sursa: CLICK

 

Daca ti-a placut, nu uita sa dai un +1 si follow! ❤️

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.