Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Diablo


South JuNNkyAYS
 Share

Recommended Posts

Părţi Bune 

acelaşi joc emblematic pentru o întreagă epocă şi tot ce a urmat după

atmosfera întunecată şi apăsătoare voci mult peste standardul anilor ’90

muzica superbă

Părţi Rele

fără suport real pentru widescreen

limitat la 20fps doar 640x480 upscalat

probleme de conectare la multiplayer, indiferent de versiunea folosită (retuşată sau clasică)

 

Diablo pentru GOG.com reprezintă o adaptare pentru sistemele moderne a clasicului RPG lansat de Blizzard Entertainment la mijlocul anilor ’90, fiind aduse câteva modificări porţiunii grafice, cum ar fi suportul pentru versiunile actuale de Windows sau pentru rezoluţiile folosite în mod uzual, în mod windowed sau Full Screen. Limitările grafice ale originalului au fost păstrate însă, cu o rezoluţie de bază de numai 640x480 (upscalată în funcţie de rezoluţia finală dorită), framerate de numai 20fps şi fără suport real pentru monitoarele 16:9 sau 21:9. Diablo pentru GOG.com include atât versiunea retuşată a jocului, cât şi cea clasică, originală, şi poate fi achiziţionat în schimbul unui preţ de 8,89€.

Sursa:go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

2.6. Atunci când postaţi un subiect de pe un site, asiguraţi-vă că aţi menţionat şi sursa exactă (linkul să ducă direct la articol). La prima abatere veţi fi sancţionat cu avertisment verbal. La a doua abatere veţi fi sancţionat cu 1 punct de warn iar sancţiunea poate creşte în funcţie de numărul abaterilor. Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.