Raduku Is Back Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Salutari! Imi doresc ca saptamana aceasta sa imi achizitionez o tastatura. Buget: Maxim 700 de lei. Ce imi doresc de la ea: Sa fie mecanica, nu ma pricep exact la ce modele de switch-uri sunt bune, dar imi doresc sa imi faca placere sa scriu la ea. Sa fie capabila de gaming, dar si placuta pentru a redacta mult text. Sa aiba un design frumos, nu neaparat rgb, dar daca se poate ar fi bine. Sa o pot folosi destul de mult timp. Sa aiba cateva taste separate, dedicate pentru macro-uri. Va multumesc anticipat si sper sa ma puteti ajuta. Astept orice fel de propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) SteelSeries Apex M750 (click) Edited July 18, 2019 by Adrian28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 T/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts