u.n.k.n.o.w.n Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De curand am introdus modul coph (ajutor politist). Intru si imediat primesc crash. Precisez ca fisieul l-am pus in cleo, sampfuncs e in foldestul cu jocul.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Acum 1 saptamana am reinstalat windows si inainte mergea perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Poate ai instalat accidental o versiune de samp incompatibila, incearca 0.3.7. De asemenea, verifica si versiunea sampfuncs, daca ai pe cea mai noua, cauta una mai veche. Alte idei n-am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.n.k.n.o.w.n Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 Am samp versiune veche si sampfuncs deasemenea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Mario ZEW Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Si cam ce iti arata cand iei crash? Gen ce eroare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niculae R.D Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1. Instaleaza-ti versiunea cea veche de SAMPFUNCS (Click aici) 2. Baga-ti niste anti-crashere (Click aici) sau (Click aici) 3. Ar trebui să ai instalată versiunea de SA-MP R1 nu R2 sau alte versiuni. (Click aici) 4. Poti instala Samp Add-on care o să te ajute, mai ales dacă ai Windows 10 (Click aici) - Atât, sper că te-am ajutat, spor la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.