Jump to content

Nu se mai poate asa ceva ~X(

Dean

Recommended Posts

Nu se mai poate, va rog mult scoateti sistemul de IP`uri pentru ca mereu ma cert cu fratemio cand jucam pe b-zone , eu vreau pe propriul meu cont iar el tocmai a facut lvl 10 si toti il vor in factiuni.. deci vreau si eu sa joc scoateti acest sistem , pentru ca oricum de Conturi Clona nu scapati in acest fel , pentru ca de ex:

Ala din paramedics are un prieten si i zice sa intre si ii da heal si transfera banii depe acel cont , si tot asa, iar la faza cu /pay bagati de la lvl 3-4 ! ~X( va rog mult degeaba faza cu sistemu IP`urilor ! Eu numai pot juca , si imi doresc foarte foarte foarte foarte mult sa joc samp pe b-zone pe propriul meu cont ! VA ROG SCOTETIL !!! VA ROG MULT !!!!!!

Ai grija despre ce vorbesti, nu mai baga tu Fireman/Paramedic in discutie, daca tu esti paralel cu jocul. Nu transfera nimeni nici un ban, si sunt sigur.. ca nimeni din factiunea pe care o conduc, NU foloseste cont/conturi clona,deci.. putin respect.

Respect frate Respect , nu am zis ca MEDICI fac asa ceva , asta e o modalitate , cu cine ti cu sistemu sau cu mine ? :))

Inca o data VA ROG foarte foarte mult sa o scoateti va implor !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.