Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fortnite


Rusu
 Share

Recommended Posts

                                                                                         FORTNITE

 

Fortnite este un joc video online lansat pentru prima dată în 2017.hSoftware separate pentru fiecare "mod de joc", acestea având în comun acelasi tip de gameplay, precum și faptul că folosesc același motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World, un joc cooperativ de shooter-supraviețuire cu până la patru jucători pentru a lupta împotriva creaturilor asemănătoare zombie-lor și pentru a apăra obiecte cu fortificațiile pe care le pot construi și Fortnite Battle Royale, o luptă royale gratuită, unde 100 de jucători se luptă pentru a fi ultima persoană în viață. Ambele moduri de joc au fost lansate în 2017 ca titluri de acces rapid; Salvați Lumea este disponibilă numai pentru Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4 și Xbox One, în timp ce Battle Royale a fost lansat pentru aceste platforme plus pentru dispozitivele Nintendo Switch, iOS și Android.

În timp ce ambele jocuri au avut succes pentru compania Epic Games, Fortnite Battle Royale a devenit un succes răsunător, atrăgând peste 125 de milioane de jucători în mai puțin de un an și câștigând sute de milioane de dolari pe lună, devenind practic un fenomen cultural. Acest joc este recomandat pentru copii cu peste 3 ani. Va puteti lasa copii mici sa joace acest joc pentru ca nu ii face mai agresivi si acest joc nu creeaza dependenta.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              sursa: wikipedia

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.