Jump to content

Left 4 Dead


Rusu
 Share

Recommended Posts

LEFT 4 DEAD

 

 

 De la Valve (creatorii jocurilor precum Counter-Strike, Half-Life şi mai mult) apare Left 4 Dead, un joc de tip cooperativ de acţiune horror pentru PC şi Xbox 360, care pune până la patru  jucători într-o luptă epică pentru supravieţuire împotriva hoardelor de cadavreme ambulante si terifianții monştri mutanți. Amplasat în perioada imediat următoare unei apocalipse zombie,  Modul cooperativ de supravieţuire a jocului vă permite să croiți o cale prin infectați în patru "filme" unice, îndrumându-vă supravieţuitori pe acoperişurile unei metropole abandonate, prin  oraşe rurale fantomă şi păduri întunecate în căutarea voastră pentru a scăpa din devastatul focar mișunând cu inamicii infectați. Fiecare "film" este alcătuit din cinci hărţi mari, şi poate fi      jucat de unul, până la patru jucători, accentul fiind pus pe strategia lucrului în echipă, şi obiective. Noua tehnologie poreclită "directorul AI" este utilizată pentru a genera o experienţă unică  de fiecare dată când joci. Directorul ajustează frecvenţa şi ferocitatea atacurilor hoardelor de zombi în funcție de performanța proprie, punându-vă în mijlocul unui rapid, dar nu copleșitor,  film de groază marca Hollywood.

 

  • Mod individual care creează dependență, mod cooperativ unic, şi experiența multiplayer, orientată pe acţiune, de la creatorii jocurilor Counter-Strike si Half-Life
  • Modul Versus vă permite să jucați patru pe patru jucători, cu prietenii, jucând ca un om în încercarea de a fi salvat, sau ca un "special zombie" care se va opri de la nimic pentru a îi distruge.
  • Vezi cât de mult tu și prietenii tăi pot rezista împotriva hoardei infectate în noul Mod de Supravieţuire.
  • Modul "Comentariu" permite jucătorilor să meargă "în culisele" jocului.

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.