Jump to content

Bus Driver Simulator 2019


Rusu
 Share

Recommended Posts

Bus Driver Simulator 2019

  • Încercați rolul șoferului pe autobuz de pasageri!

Călătorii complete în jurul orașului și în suburbii, urmând strict programul. Câștigați bani prin livrarea cu succes a pasagerilor și respectarea legilor privind traficul. Completați diverse scenarii cu condiții prestabilite sau construiți o carieră proprie în Free Mode.

 

  • Acțiunea are loc în orașul real. Două orașe: Köln, Germania și Serpukhov, Rusia.
    Am făcut fotografii ale marii părți a orașului și ale suburbiilor sale pentru a recrea clădirile și străzile cât mai aproape de obiectele reale ale orașului. Orașul virtual este recreat foarte precis, în fiecare detaliu. Clădirile, stațiile de autobuz și alte obiecte sunt situate exact în locurile lor.

  • Jucați așa cum doriți! Aveți libertatea de alegere.
    Alegeți rute la alegerea dumneavoastra pentru a conduce în jurul cartierului orașului care vă interesează. Nu contează dacă vă place să transportați pasagerii în viteză mare sau să aveți o conducere lentă și relaxantă. Dacă nu vă place programul prestabilit, îl puteți personaliza pentru stilul dvs. de joc. Câștigați bani, cumpărați autobuze noi și actualizați-le. Decorează-ți autobuzul asa cum vrei tu. Veți dori cu siguranță diferite decorațiuni pentru fiecare autobuz.

 

  • Parcare pentru orice gust.
    Aveți șansa unică de a conduce autobuze din diferite epoci și țări. Puteți să conduceți autobuze vechi ale orașelor sovietice sau giganții europeni de lungă distanță

 

  • Viața șoferului - nu numai pe șosea.
    Nu uitați să vă reumpleți ocazional autobuzul, astfel încât să nu trebuiască să sunați la camionul de remorcare. Fiți pregătit să vă petreceți mult timp într-unul din cele patru garaje, unde puteți să vă modernizați autobuzele și să vă odihniți.

 

  • Timpul dinamic al schimbării zilei.
    Am implementat trafic realist în jocul nostru. De asemenea, traficul de pasageri este simulat în funcție de timpul zilei. Transportați oameni la locul de munca dimineața când există blocaje de trafic, după-amiaza, când sunt mai puțini pasageri și mașini, iar seara, când pe stradă nu există aproape nimeni, iar stâlpii de lampă luminează drumurile.

 

Extindeți experiența jocului.
Conducerea este mai realistă ca niciodată! Conectați setul VR, volanul și pedalele pentru cea mai bună experiență de joc.
Caracteristici noi în joc:

 

    Există șapte autobuze foarte detaliate din diferite țări și epoci. Se adaugă regulat autobuze noi.● Orașul recreat și zona suburbiilor sale de 12 km2

●    Posibilitatea de a vă îmbunătăți autobuzele, adăugați și înlocuiți elementele de decorare.

    Diferite condiții meteorologice, schimbări dinamice ale zilei.
    Diverse situații de trafic: circulație blocată, accidente, bumper de viteză, conducere pe timp de noapte, călătorii pe distanțe lungi.
    Funcționalitate largă în conducerea unui autobuz.
●    Necesitatea de a vizita benzinării și garajele.
    Volan, gamepad și suport VR.

 

Image result for bus driver simulator 2019


sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 8/27/2019 at 10:53 PM, GreySnake said:

Frumos!

1.1. Posturile care conţin doar un cuvânt sau au mai mult de 3 emoticon-uri vor fi sancţionate cu avertisment verbal la prima abatere şi 1 punct de warn la cea de-a doua abatere. Sancţiunea poate urca în funcţie de numărul de abateri şi/sau de gravitatea faptei. Frumos! 

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.