Jump to content

Forza Horizon 4


Rusu
 Share

Recommended Posts

FORZA HORIZON 4
 

  • DETALII ‘TEHNICE’

Actiunea se petrece in Marea Britanie, in decoruri clasice pentru aceasta tara. Jocul este de tip open world, ceea ce inseamna ca poti explora de voie versiunea virtuala a Marii Britanii (lacuri, vai, castele, peisaje superbe, orase, autostrazi etc).

Asta poate fi facut in conditii realiste de vreme. Forza Horizon 4 aduce in premiera pentru un joc, conditii de vreme dinamice care acopera toate cele 4 anotimpuri.

Astfel ca, pe timp de vara o sa ai partea de soare, uscat si vreme frumoasa. Toamna o sa ai parte de ploaie si noroi, iarna de gheata si zapada iar primavara de vreme luminoasa, insorita si frumoasa. Bineinteles cu nu lipseste ciclul zi-noapte.

Jocul dispune de functie Route Creator care iti permite sa creezi trasee si curse dupa bunul plac. Acestea pot fi impartasite cu alti jucatori care se delecteaza cu FH4. Forza Horizon 4 poate fi jucat offline in Single Player, mod cooperational sau in multiplayer.

O alta noutate foarte importanta este numarul generos de masini. In joc sunt disponibile peste 450 de modele care provin de la mai mult de 100 producatori consacrati (Porsche, Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Aston Martin, McLaren etc).
 

Forza Horizon 4 poza 3

 

  • ALTE INFORMATII SI CATEVA PARERI

Avand in vedere ca toate titlurile din seria Forza Horizon au avut la vremea lor grafica superba de ultima generatie, la fel ne putem astepta si din partea FH4.

Suntem convinsi ca jocul arata pur si simplu superb iar masinile din joc sunt recreate la perfectie. Noi am urmarit cateva secvente de gameplay pe YouTube si va ‘atentionam’ ca jocul arata impresionant din punct de vedere grafic.

In ceea ce priveste hardware-ul pe care ruleaza FH4, titlul poate fi jucat pe PC,  Xbox One, Xbox One S si Xbox One X. Vrem sa mentionam ca versiunea disc Xbox One nu este compatibila pe PC. Versiunea digitala de FH4 iti permite sa te bucuri de joc atat pe PC cat si pe Xbox One.

Legat de numarul de fps-uri, pe Xbox One jocul ruleaza la 1080p 30fps. Pe Xbox One S jocul este scalat la rezolutie 4K (30 de cadre pe secunda). Pe Xbox One X, FH4 ruleaza in 4K nativ cu 30fps sau 1080p 60fps.

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.