Nic Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Nick-ul tau: Nic.eXeServer: RPG2Descrierea bugului: Inca mai e bugu ca poti sa adaugi mai mult de 5 playeri pe lista de /clanwar, bugu se desfasoara astfel: Sa zicem ca ai 5 pe lista, scoti sa zicem 2-3 si bagi altii in locu lor, se vede ok ca-s 5, peste vreo 10 minute cred ca la /savedata sau cand il apuca, adauga inapoi playerii aia 2-3 pe care i-ai scos, si se fac 7-8 pe lista. Nu cred ca afecteaza asa de mult dar e enervant, uite ce am patit eu: Eram 5/5 la clan war la 14:50, am scos 3 care nu erau ON si am bagat altii dintre membrii online, iar la ora 14:59 sistemu i-a bagat inapoi pe aia Offline pe care i-am scos si eram 8 pe lista. La 15:00 cand a inceput waru, sistemu ala random mi-a scos fix aia 3 membrii offline ca sa fim 5 si aia online au ramas in Clan HQ =)), nu-i ok.Screenshot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Mersi pentru informatii, am identificat bug-ul si l-am rezolvat pentru urmatorul restart la server. Pana dau restart iti dau un pont: daca elimini membrii cu /clanmembers (si nu cu /clanwar), n-o sa-i mai bage serverul inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.