R e l u Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Display Name: R e l u Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Ceva de iarna, ceva de craciun Text: Relu Dimensiuni: 150x250 Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 @R e l u 1. 2. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 1 hour ago, David. said: @R e l u 1. 2. Frumusel. Mai astept si altele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3nnsTeep. Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 -- -- -- -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 9 hours ago, k3nnsTeep. said: -- -- -- -- Frumusele, mersi. Mai astept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.SeMaKa. Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 @R e l u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 20 minutes ago, RW Konny said: @R e l u Meh, nu-mi prea place. Insa, mersi pentru lucrul depus. Mai astept altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 @R e l u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 9 hours ago, Cristina said: @R e l u Frumos, mai astept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) Edited December 3, 2019 by Kaban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 @R e l u 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laris Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 @R e l u, data viitoare când faci cerere ar fi drăguț și ai da dovadă de bune maniere dacă ți-ai păstra pentru tine cuvintele „puțin” răutăcioase despre ce avatare ți-au făcut alții și nu-ți plac. Acel respectiv Konny și-a luat din timpul personal să-ți caute ție un stock pe care să lucreze, pe care să-ți scrie numele și să-ți pună o căciuliță de Crăciun, să fie în tema pe care ai cerut-o tu. Încearcă să apreciezi mai mult până și lucrurile astea mici care poate pentru tine sunt nesemnificative. Sper să vezi partea bună a mesajului meu și să nu te simți mult prea atacat. Foarte puțin ar fi ideal! Pentru că ai fost puțin „purceluș” m-am conformat și eu. Sărbători fericite! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 3 hours ago, Kaban said: Frumusica, mersi. 2 hours ago, eB Zeldris said: @R e l u Destul de frumoasa, mersi. 1 hour ago, Cranien said: Putin albastru ala de la text nu isi prea are locul, dar in rest e chiar frumoasa, cred ca o sa fie una din care o sa le folosesc. 1 hour ago, Laris said: @R e l u, data viitoare când faci cerere ar fi drăguț și ai da dovadă de bune maniere dacă ți-ai păstra pentru tine cuvintele „puțin” răutăcioase despre ce avatare ți-au făcut alții și nu-ți plac. Acel respectiv Konny și-a luat din timpul personal să-ți caute ție un stock pe care să lucreze, pe care să-ți scrie numele și să-ți pună o căciuliță de Crăciun, să fie în tema pe care ai cerut-o tu. Încearcă să apreciezi mai mult până și lucrurile astea mici care poate pentru tine sunt nesemnificative. Sper să vezi partea bună a mesajului meu și să nu te simți mult prea atacat. Foarte puțin ar fi ideal! Pentru că ai fost puțin „purceluș” m-am conformat și eu. Sărbători fericite! Hei, draga mea. Lucrarea e frumusica, n-am de ce sa ma plang. Insa, referitor la ce ai spus tu mai sus, doar mi-am expus parerea despre acea lucrare, i-am multumit pentru munca depusa, i-am dat +1, l-am apreciat, insa, gusturile se discuta, iar fiindca suntem intr-o societate democratica, am tot dreptul sa-mi exprim parerea, si dupa parerea mea am facut-o intr-un mod destul de ok, spunandu-i ca mie personal nu imi place lucrarea, insa, multumindu-i pentru munca depusa. Sper ca data viitoare sa citesti pana la urma ce am avut de zis. Daca mai ai un raspuns pentru mine astept sa-mi dai PM si discutam problema acolo. Mai astept si alte lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 Am ales. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 1 hour ago, R e l u said: Am ales. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts