Jump to content

Sex Education, primul serial Netfix cu un coordonator de scene intime


Madalin AM
 Share

Recommended Posts

351925l-640x400-b-3dd2c617.jpg

 

Nu doar personajele s-au schimbat în sezonul 2 din Sex Education, serial ce se regăsește integral pe platforma Netflix. Și relațiile intime dintre personaje s-au modificat la rândul lor: de la masturbarea solo și împreună cu partenerul la explorarea unor fetișuri, micile incursiuni în limbajul murdar în timpul scenelor erotice, și prin mai multe metode inventive care pun pe tapet sănătatea sexuală, scrie The Hollywood Reporter. Asta pentru că Sex Education a apelat la un coordonator de scene intime care a modificat abordarea de către serial a momentelor erotice.

 

Pentru Laurie Nunn, creatoarea serialului, oferire de puncte de vedere multiple înseamnă a fi liberă să investigheze un aspect mai rar explorat la TV: plăcerea feminină.

 

În Sezonul 2, vedem mai multe femei care își descoperă micile ciudățenii și dorințe erotice, în mod sincer și adeseori eliberator.

Ita O’Brien, dansatoare, actriță, coregraf și coordonator de scene intime a dezvoltat un set de reguli care a trezit o schimbare în modul în care TV și filmul au abordat scenele ce simulează sexul și nuditatea. 

 

O’Brien a petrecut ani întregi pregătind trupe de teatru în această direcție și acum dezvoltă modele noi. Sex Education seria a doua este primul film care folosește această experiență.

 

Sursa: aici

 
Link to comment
Share on other sites

In comic books, we usually see the Joker character alongside Harley Quinn. But who is Harley Queen really?
Harley Quinn, the negative lady of DC's illustrated stories has a strange and complex past.She is commonly known as the Joker's mistress and works with him to destroy Batman and harass the residents of Gotham City.Harley is one of the most beloved characters in DC comics with a long history.I think Birds of Prey will be one of the best movies of 2020... i really like this and can't wait..
whats your opinion about Harley Quinn and this movie?
also For reviews birds of prey 2020 movie you can visit Plaza Magazine (plaza.ir/mag)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.