Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony lansează RX0 II, un aparat foto premium de dimensiuni mici


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Sony RX0 II este mai mică şi mai uşoară cameră compactă premium din lume. Aceasta vine într-o carcasă rezistentă la apă şi praf, protejată la şocuri mecanice şi strivire.

rx0ii-1.jpg?height=416&width=640

RX0 II  poate filma la rezoluţie 4K/30fps, include ecran LCD orientabil în sus la 180.24° şi în jos la 90°, include funcţie de stabilizare a imaginii pentru înregistrare video şi poze.

Aparatul foloseşte senzorul de imagine stratificat Exmor RS CMOS de 1.0 inch, cu rezoluţie 15.3MP, gestionat folosind procesorul de imagine BIONZ X. Sony RX0 II poate folosi sensibilitate între 80 -12800 ISO, dispune de obiectiv cu lentile ZEISS Tessar T cu deschidere F4.0 şi poate focaliza de la o distanţă minimă de 20cm, fiind o soluţie bună şi pentru poze de aproape.

Cu dimensiuni 59mm x 40.5mm x 35mm şi o greutate 132g, RX0 II poate intra cu uşurinţă la categoria spy-camera, chiar dacă scopul său este a fi un aparat foto versatil pentru călătoriile în natură. Aparatul poate fi utilizat sub apă până la adâncimea de 10 metri şi este proiectat să reziste căderilor de până la 2 metri înălţime.

grip-rx0ii.jpg?height=596&width=640

Sony RX0 II introduce stabilizare  electronică in-body pentru înregistrări nemişcate, chiar şi atunci când aparatul este ţinut în mână. Acest aspect poate fi îmbunătăţit atunci când înregistrarea este trimisă pe un smartphone sau pe o tabletă şi este deschisă în aplicaţia ‘Movie Edit add-on’  unde informaţiile adiţionale înregistrate în timpul filmării pot fi procesate pentru a produce un clip cu o fluenţă asemănătoare gimbalului.  O nouă funcţie care poate fi accesată prin Sony ‘Movie Edit add-on’ este ‘Intelligent Framing’ unde subiectul selectat este menţinut în centrul cadrului iar distorsiunile imaginii sunt corectate în editarea finală. În funcţie de mediul în care clipul va fi partajat, se poate selecta raportul de aspect.

Alte caracteristici special prezente la modelul RX0 II sunt filmarea Super Slow Motion cu până la 1000 fps, ieşire video 4K HDMI fără pierderi de calitate.Aparatul poate fi setat pentru fotografierea la intervale de timp, rezultatul putând fi editat în aplicaţia de desktop “Imaging Edge” şi transformat în video-uri  uluitoare de tip time-lapse. 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.