Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Chiar pe timp de pandemie, pre-producția la sezonul 2 The Witcher continuă


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

120330l-640x400-b-942c4c85.jpg

 

Luptând cu criza Covid-19: Ce idee a avut directorul de casting de la The Witcher

 

În timp ce filmările la producțiile dramatice britanice au căzut una după alta precum piesele de domino, era de așteptat ca și extrem de popularul serial The Witcher să fie sistat. Netflix a acționat rapid oprind producția acestuia, trimițând acasă echipa de filmări de la studiourile Arborfield.

 

Una dintre persoanele afectate a fost Sophie Holland, directoarea de casting, care era în plin proces de casting pentru cel de-al doilea sezon al dramei. În câteva ore de când a primit știrea de la Netflix, perechea (Holland și asistenta Faye Timby) s-au gândit la un mod de a face să meargă castingul în continuarem scrie Deadline.

 

S-au gândit să stabilească un interval în programul lor zilnic pentru a avea interviuri cu actorii, pe platforma WeAudition. Împreună, vorbesc cu până la șase actori pe zi, dându-le ocazia să racoleze talente din întreaga lume.

 

„Există numeroși actori interesanți despre care nu știam și pe care îi întâlnesc acum. Cu siguranță ne vom mai întâlni pe viitor. Deja mă gândesc la roluri care să se potrivească cu actorii intervievați. Îmi dă senzația că industria merge”.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

O idee buna, banuiesc ca asa vor face toti producatorii de filme/seriale in perioada asta daca nu au facut-o deja. Tehnologia ne este mai mult decat utila.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.