uNNuluX Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 N ume:Godlike P ropunere 1:sa se adauge /rules C u ce cred ca ajuta ?:pai cand un jucator intra pe server poate tasta in chat /rules pentru a vedea regulemntul serverului , e mult mai usor decat sa intre pe forum A precizari:ne-ar ajuta mult mai ales pe noi admini dar si in general Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDREY YOYO Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 (edited) Mdaa. chiar ar putea sa ajute pentru playerii care au initiativa de a juca corect urmand un regulament, pentru idee ai un Pro. Insa asta nu ne v a scapa de anumiti jucatori certareti care nu si ar dori sa respecte anumite reguli nici in ruptul capului. In concluzie repet, ai un Pro. Ps : Regulamentul care s ar baga pe server ar trebui sa fie mai simplificat din punctul meu de vedere, sa fie trecute acolo lucrurile cele mai importante si cu adevarat esentiale pentru un gameplay cinstit, nu trebuie sa fie cat un roman ca nu l citeste nimeni. Edited April 13, 2020 by ANDREY YOYO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Propunere acceptata. Cand o sa am timp o sa editez un Motd care sa afiseze un regulament la tastarea comenzii /rules 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts