Jump to content

Ce parere aveti despre incercarea recuperarii averii pierdute in 2016

Frantze

Recommended Posts

Salut, joc pe rpg1 din 2014, dar din 2016 nu am mai fost asa de activ, un an l am stat pe bara in intervalul 2016-2017 pana cand a fost ziua iertarii si am putut sa fac o cerere de debanare, iar abia acum incepe povestea interesanta. 
Intr-o zi eu cu 2 prieteni, bineinteles intalniti pe server stateam la cnn ls in parcare, eu avand cei mai multi bani si copil fiind tot faceam misto de ei ca cel care e prieten mai bun ii dau contul meu gratis sau fac schimb de cont cu el, averea mea fiind la momentul acela un infernus si un bullet, nu mai are rost sa zic si de cash cat aveam ca nu mai tin minte si chiar nu conteaza. Eu fiind la cnn si stiind ca totul e o joaca , nu mi ar fi trecut vreodata prin cap ca cineva ar da report pentru tentativa vanzare cont, fapt care s a si intamplat, in timp ce inca ii amageam pe prietenii mei, ma trezesc cu ban permanent, fac cerere de unban, aduc dovada un screenshot in care le ziceam datele de la cont care am si cerut sa fie verificate deoarece nu erau cele reale pentru ca niciodata nu as fi renuntat la munca mea si sa dau un infernus si un bullet cu tot cu cont pentru un hermes, sa fim seriosi. Intrebarea mea e, a fost un abuz de functie faptul ca am fost banat instant, fara sa se caute dovezi sau sa fie situatia privita logic, iar cererea de unban, a fost prea mare lenea sa mi se asculte povestea si sa se citeasca mesajele dintr un screenshot pentru a se pune cap la cap sa vada ca spun adevarul? Odata cu debanarea contului de ziua iertarii, contul meu a primit wipe la ce inseamna avere si as dori daca se mai poate face ceva acum, chit ca e 2020 pentru a recupera masinile alea doua pentru ca imi dau seama ce mult mi ar fi placut sa le vad astazi cu mii de zile din 2015 pentru ca intentionez sa ma reapuc de server. Am avut o tentativa sa ma reapuc si am donat cateva zeci de euro pentru vip la

masini, turismo bullet si infernus, niste hidden uri si cam atat, cert e ca daca nu pot recupera si vechile masini, renunt si de data aceasta la ideea de a ma reapuca de samp. 
link ul cu cererea de unban il las aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/unbanRequest/463

• uSp locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.