Ailime Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 (edited) Titlul serialului: Z Nation Anii producţiei: 2014 - 2018 Genul serialului: Horror | Actiune Număr sezoane şi episoade: 5 sezoane | 68 episoade Durata episoadelor: 42 minute Scurtă descriere: Au trecut zece ani dupa ce un virus-zombie a devastat Statele Unite. Un mic grup de oameni trebuie sa duca in siguranta din New York în California singurul supravietuitor cunoscut care nu s-a transformat. In California exista ultimul laborator viral functional care are nevoie de sangele acestuia pentru a crea un antidot. Cu toate acestea, el adaposteste un secret intunecat care ameninta pe toata lumea. Recenzie personală: Mi-a placut mult serialul si credeam ca are doar un sezon, dar dupa aflu ca de fapt sunt 5, dar pe Netflix e doar primul. Spre deosebire de alte seriale cu zombie, acesta chiar pare sa aibe un sfarsit si o rezolvare la problema ceea ce-l face mai interesant. Edited May 7, 2020 by Ailime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Am văzut și eu un episod din acest serial si e foarte frumos, însă imi era frica sa ma mai uit ca erau zombie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Rawl3z Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Cred că este un serial destul de atractiv si frumos, când am timp o să mă uit si eu. Thanks for sharing. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts