Jump to content

Lights Out (2016)

Ailime
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: Lights Out

Anul lansării: 2016

Genul filmului: Horror

Durata: 81min

Scurtă descriere: O tanara fata incearca sa-si salveze mama de o creatura care i-a ucis tatal vitreg. Ea isi da seama ca acea prezenta sinistra nu suporta niciun fel de lumina, ceea ce-i dadea un anumit avantaj.

Trailer: 

Recenzie personală: E printre filmele mele preferate de acest gen deoarece actiunea se intampla logic, iar povestea este deosebita. Merita vizionat, recomand.

29 minutes ago, h a v a n a said:

Cum arata acea creatura?

Foarte frumos film, recomand!

Cauta pe net filmul si o sa-ti arate. Eu vreau sa dorm la noapte daca nu te superi. :) 

Edited by Ailime

1 hour ago, Rawl. said:

Imi este frică să mă uit la asa ceva, poate vine @h a v a n a să ne uităm împreună.

Vei primi un avertisment verbal pentru comentariul adaugat -> Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de film sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja filmul.

2 hours ago, Sergiu.1HiT2DOWN said:

Eu mai urmaresc filme horror, dar pe o scara de la 1-10 cat de horror este sa stiu sa ma pregatesc:)

Depinde de tine si ce fel de lucruri iti provoaca spaima. Fiind baiat nu cred ca te vei speria asa cum am facut-o eu. E pe la un 7. :) 

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.