Ailime Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Titlul filmului: Lights Out Anul lansării: 2016 Genul filmului: Horror Durata: 81min Scurtă descriere: O tanara fata incearca sa-si salveze mama de o creatura care i-a ucis tatal vitreg. Ea isi da seama ca acea prezenta sinistra nu suporta niciun fel de lumina, ceea ce-i dadea un anumit avantaj. Trailer: Recenzie personală: E printre filmele mele preferate de acest gen deoarece actiunea se intampla logic, iar povestea este deosebita. Merita vizionat, recomand. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 (edited) Cum arata acea creatura? Foarte frumos film, recomand! Edited May 9, 2020 by h a v a n a 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 (edited) 29 minutes ago, h a v a n a said: Cum arata acea creatura? Foarte frumos film, recomand! Cauta pe net filmul si o sa-ti arate. Eu vreau sa dorm la noapte daca nu te superi. Edited May 9, 2020 by Ailime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Rawl3z Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Imi este frică să mă uit la asa ceva, poate vine @h a v a n a să ne uităm împreună. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 1 hour ago, Rawl. said: Imi este frică să mă uit la asa ceva, poate vine @h a v a n a să ne uităm împreună. Vei primi un avertisment verbal pentru comentariul adaugat -> Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de film sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja filmul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu.1HiT2DOWN Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Eu mai urmaresc filme horror, dar pe o scara de la 1-10 cat de horror este sa stiu sa ma pregatesc:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 2 hours ago, Sergiu.1HiT2DOWN said: Eu mai urmaresc filme horror, dar pe o scara de la 1-10 cat de horror este sa stiu sa ma pregatesc:) Depinde de tine si ce fel de lucruri iti provoaca spaima. Fiind baiat nu cred ca te vei speria asa cum am facut-o eu. E pe la un 7. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts