Jump to content

Snapdragon 768G


Recommended Posts

Qualcomm-Snapdragon-generic.jpg

 

Zilele trecute și-au făcut apariția pe internet detalii despre o nouă variantă a telefonului Redmi K30, cu un 5G în coadă. Numai că în loc să folosească un chipset Snapdragon 765G, așa cum ar fi avut sens, leak-ul menționează un chipset cu totul nou, 768G.

Ce este acesta? Conform leak-urilor, noul model vine cu opt nuclee, dintre care șase vor fi de tipul low-power, mergând la 1.8GHz, plus alte două de performanță, cu frecvențe de 2.8GHz sau de 2.4GHz. Iar componenta grafică, un Adreno 620, vine cu un spor de frecvență de 20% față de varianta sa prezentă pe chipset-ul 765G, ajungând până la 750MHz.

Și ce înseamnă toate astea? În general, pare a fi vorba de un spor de performanță de 10%. Va ajuta asta la ceva, considerând că vorbim de un telefon, nu de un PC? Probabil doar dacă vă jucați pe el lucruri ce pot funcționa la mai bine de 60Hz.

Snapdragon 768G ar trebui să își facă apariția prin telefoanele mid-range de pe piață în viitorul apropiat. Dar nu ar trebui să vă așteptați să fie la fel de ieftine precum telefoanele ce folosesc un 730G sau un 720G, fiindcă acel modem 5G integrat tot costă o grămadă.
 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.