Ailime Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Titlul filmului: The Babysitter Anul lansării: 2017 Genul filmului: Horror | Comedie Durata: 1 h 25 min Scurtă descriere: In loc sa doarma, Cole ramane treaz si afla ca superba lui bona face parte dintr-un cult satanic gata de orice pentru a-l reduce la tacere. Trailer: Recenzie personală: Nu ma asteptam sa fie horror cand m-am uitat la el. Imbinarea aceasta de comedie si groaza e foarte interesanta si chiar te prinde. Il recomand, nota 10! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 (edited) Parerea mea ca e un film groaznic, chiar l-am postat si la topicu cu filme oribile E mai mult SF, explodeaza aia in beci, nu pateste nimic, copilu ala de 16 ani sau cati ani are, e urmarit de 4 sau 5 criminali, si la final iese fara nici o zgarietura din toata problema, unu dintre ei primeste mare topor in cap iar la final se trezeste cu o mica ameteala... acuma fiecare cu parerea lui. Inafara ca bona aia ii buna rau, altceva nu stiu ce-i bun la filmu asta. Edited May 13, 2020 by Kenobi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 (edited) 19 minutes ago, Kenobi said: Hai ca-l recomanzi daca e Parerea mea ca e un film groaznic, chiar l-am postat si la topicu cu filme oribile E mai mult SF, explodeaza aia in beci, nu pateste nimic, copilu ala de 16 ani sau cati ani are, e urmarit de 4 sau 5 criminali, si la final iese fara nici o zgarietura din toata problema, unu dintre ei primeste mare topor in cap iar la final se trezeste cu o mica ameteala... acuma fiecare cu parerea lui. Inafara ca bona aia ii buna rau, altceva nu stiu ce-i bun la filmu asta. De asta e FILM. Daca murea, te mai uitai la el? Iti spun eu ca nu. Asa putem vorbi si despre Tom si Jerry spre exemplu. Cand i-a picat pianul in cap la Tom si nu a murit (+ multe alte faze). Fiecare cu parerea lui, asa ca nu te amesteca peste parerile celorlalti ''Hai ca-l recomanzi daca e''. Edited May 13, 2020 by Ailime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 (edited) " REGULAMENT POSTARE COMENTARIU Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: . Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de film sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja filmul." Nu inteleg ce te-a deranjat atat de tare, fiecare are parerea lui. Si nu m-am amestecat peste postarea ta cat timp fiecare are dreptul de-asi da cu parerea. Nu inteleg de ce si cum poti compara un DESEN ANIMAT precum Tom si Jerry cu un film ca asta. Si da, daca murea de la inceput nu ma uitam pana la final, insa sa nu fie atat de exagerat, in ce film horror ai vazut tu, ca-ti da mare topor in cap si te trezesti ca dupa o betie? Sau cazi dintr-un copac si mori... penibil. Comentariile de pe IMDB spun totul, si nu sunt putine. Admir ca postezi filme aici, si la majoritatea nu am ce obiecta, insa la filmul acesta am avut, sper sa nu te simti "atacata". Edited May 13, 2020 by Kenobi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Am văzut filmul si e foarte interesant, are o poveste interesantă, te tine captiv pe tot parcursul filmului, acțiunile gândite de către regizori sunt extrem de reușite si face ca acest film sa aiba un succes imens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tendoi Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Filmul a fost destul de bun, chiar interesanta povestea si pentru cand esti plictisit este numai bun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu.1HiT2DOWN Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Mi-am placut povestea, cine a creat filmul a fost foarte insipirat, nota 7 din partea mea, il recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetovan Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Super filmul, merita vazut cu televizorul oprit, recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts