Jump to content

The Babysitter (2017)

Ailime
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: The Babysitter

Anul lansării: 2017

Genul filmului: Horror | Comedie

Durata: 1 h 25 min

Scurtă descriere: In loc sa doarma, Cole ramane treaz si afla ca superba lui bona face parte dintr-un cult satanic gata de orice pentru a-l reduce la tacere.

Trailer: 

Recenzie personală: Nu ma asteptam sa fie horror cand m-am uitat la el. Imbinarea aceasta de comedie si groaza e foarte interesanta si chiar te prinde. Il recomand, nota 10!

Parerea mea ca e un film groaznic, chiar l-am postat si la topicu cu filme oribile :))

E mai mult SF, explodeaza aia in beci, nu pateste nimic, copilu ala de 16 ani sau cati ani are, e urmarit de 4 sau 5 criminali, si la final iese fara nici o zgarietura din toata problema, unu dintre ei primeste mare topor in cap iar la final se trezeste cu o mica ameteala... acuma fiecare cu parerea lui.

Inafara ca bona aia ii buna rau, altceva nu stiu ce-i bun la filmu asta.

Edited by Kenobi

19 minutes ago, Kenobi said:

Hai ca-l recomanzi daca e :))
Parerea mea ca e un film groaznic, chiar l-am postat si la topicu cu filme oribile :))

E mai mult SF, explodeaza aia in beci, nu pateste nimic, copilu ala de 16 ani sau cati ani are, e urmarit de 4 sau 5 criminali, si la final iese fara nici o zgarietura din toata problema, unu dintre ei primeste mare topor in cap iar la final se trezeste cu o mica ameteala... acuma fiecare cu parerea lui.

Inafara ca bona aia ii buna rau, altceva nu stiu ce-i bun la filmu asta.

De asta e FILM. Daca murea, te mai uitai la el? Iti spun eu ca nu. Asa putem vorbi si despre Tom si Jerry spre exemplu. Cand i-a picat pianul in cap la Tom si nu a murit (+ multe alte faze). Fiecare cu parerea lui, asa ca nu te amesteca peste parerile celorlalti ''Hai ca-l recomanzi daca e''.

Edited by Ailime

"

REGULAMENT POSTARE COMENTARIU

• Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: aX9twVJ.png.
  • Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de film sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja filmul."

Nu inteleg ce te-a deranjat atat de tare, fiecare are parerea lui. Si nu m-am amestecat peste postarea ta cat timp fiecare are dreptul de-asi da cu parerea.
Nu inteleg de ce si cum poti compara un DESEN ANIMAT precum Tom si Jerry cu un film ca asta.

Si da, daca murea de la inceput nu ma uitam pana la final, insa sa nu fie atat de exagerat, in ce film horror ai vazut tu, ca-ti da mare topor in cap si te trezesti ca dupa o betie? Sau cazi dintr-un copac si mori... penibil.
Comentariile de pe IMDB spun totul, si nu sunt putine.

Admir ca postezi filme aici, si la majoritatea nu am ce obiecta, insa la filmul acesta am avut, sper sa nu te simti "atacata".

Edited by Kenobi

Am văzut filmul si e foarte interesant, are o poveste interesantă, te tine captiv pe tot parcursul filmului, acțiunile gândite de către regizori sunt extrem de reușite si face ca acest film sa aiba un succes imens.

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.