Ailime Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 (edited) Titlul filmului: Hush Anul lansării: 2016 Genul filmului: Horror Durata: 1 h 27 min Scurtă descriere: O scriitoare surda care s-a retras in padure pentru a duce o viata solitara trebuie sa lupte pentru viata ei cand un criminal mascat ii apare la fereastra. Trailer: Recenzie personală: Nu mi-a placut deloc. Nu-ti prea dai seama de poveste si e total aiurea din punctul meu de vedere. Nu-l recomand din moment ce sunt alte filme mult mai bune la care te poti uita. Edited May 13, 2020 by Ailime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu.1HiT2DOWN Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Pentru un film din 2016 am crezut ca o sa fie mai bun dar cand l-am vazut am fost dezamagit, exista filme mai bune cu povesti asemanatoare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts