Jump to content

Profesioniștii dreptului sunt invitați să răspundă la chestionarul Mutual trust in times of crisis of EU values: State of play and possible next steps

Madalin
 Share

Recommended Posts

europa.eu/european-union/sites/europaeu/files/d...

În cadrul proiectului de cercetare Mutual trust in times of crisis of EU values: State of play and possible next steps, realizat de Centrul de Drept Economic Internațional și European (Centre of International and European Economic Law), profesioniștii dreptului sunt invitați să răspundă la un chestionar despre impactul crizei statului de drept în România și Bulgaria, având în vedere recentele modificări legislative cu privire la sistemul judiciar din cele două state.

Chestionarul este adresat profesorilor universitari, judecătorilor, procurorilor, avocaților și altor categorii de practicieni.

Numele respondenților va fi indicat în raportul final. Totuși, persoanelor care doresc să rămână anonime li se va atribui un cod.

Chestionarul poate fi completat până la data de 30 mai 2020 și este disponibil aici.

Sursa

Edited by Madalin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.