Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

17428140176238357129.png

02597832490842746674.png

Coloristica e la pamant la ambele creatii ... nu mai folosi 203910293012 de grandienturi intr-o lucrare, fol daca vrei sa schimbi nuantele... (si nu mai pune iar 39012 de grandient mai ales pe soft light). Coloristica e un detaliu important care iti face lucrarea cu mult mai frumoasa.. , in rest la compizitie imi place cum lucrezi repet lucreaza la coloristica culori deschise vii sa te incante cand le privesti . :) astept o lucrare dupa ce ti-am spus poate intelegi.D: (nu ca oi fi eu master ps :-J) :) hai keep up!

Eu zi cca e mai buna a 2 a

new..

82870948146357990299.png

Imi palce ideea textului,dar puteai sa dai dropshadow la patrat,nu la text...si era mult mai bine.

In rest lucrarea e ok,dar lumina e cam puternica.

Lumina mult prea puternica si c4d-urile sunt cam nasoale la ultima lucrare , parerea mea . In schimb imi place mult de tot cea cu abstract black and white , ai avut o idee foarte buna si imi plac si splatterele de pe bg .

Da, pareri. Data viitoare cand faci posturi de genul asta vei fi sanctionat.

In lucrare predomina albastrul, iar ochii renderului sunt rosii. Arata urat.

Depht&Flow slabe. Compozitie aiurea. Acele doua lumini nu stiu ce sunt, dar nu arata bine. Puteai gasi alta tehnica de a reprezenta sursa de lumina.

Da, pareri. Data viitoare cand faci posturi de genul asta vei fi sanctionat.

In lucrare predomina albastrul, iar ochii renderului sunt rosii. Arata urat.

Depht&Flow slabe. Compozitie aiurea. Acele doua lumini nu stiu ce sunt, dar nu arata bine. Puteai gasi alta tehnica de a reprezenta sursa de lumina.

Ma scuzi,nu o sa se mai repete..

71689814283975938656.png

ai facut flow-ul aiurea

renderul este slab integrat, la fel si depth-ul, trebuia mai mult blur pe background

unele parti ale c4d-urilor sunt oversharpen

lumina de unde ar trb sa vina? lumina roz nu bate cum trb pe render, ai facut decat la mar pe acolo + ca ai intins prea mult, pe cap si spate nu ai facut nimic

lumina albastra la fel, e akolo de dragul de a fi, nu bate lumina pe render deloc

renderul are lumina pe fata si pe maini dar nu se vede de unde vine, trebuia sa faci acele 2 spoturi sa fie sursele de lumina si sa faci lumina numai pe conturul renderului, ca si cum ar veni din spate, iar pe partea din fata umbrele, cu un soft brush negru cu opacitate mica 44 sau mai mica, si eventual sa mai faci modificari cu burn tool si dodge tool, mai vad un mic spot jos in partea dreapta care nu are ce cauta acolo

o lucrare destul de slaba

Edited by Krayzie

la cea cu HULK:

integrarea e cam slabuta, in partea dreapta se strica flow-ul

puteai sa mai blurezi putin c4d-urile din fata(sau doar 1 dintre ele) si putin background-ul

lumina mai mergea lucrata, deoarece nu ai blurat c4d-urile, trebuie sa lucrezi lumina, umbrele si pe ele, pare putin over sharpen pe c4d-uri

la ultimele 2 lucrari:

1. integrarea este slaba, coltul dreapta sus arata f gol, lumina, umbrele nu sunt deloc lucrate

acel motion blur arata foarte urat, strica toata lucrarea

2. mult spatiu gol, acele spoturi de lumina sunt foarte false, strica tot, lumina nu are cum sa bata asa pe render

lucreaza spoturile mai mult, incearca sa le integrezi nu doar sa le pui deasupra

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.