Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Dea..plictiseala pe stoace...e mai mult de effect..ma gandeam doar sa redim stocku da am zis sa il stric putin cu gm-uri..

Cea de la SOTW imi place, sincer. Insa...mult prea simpla. Acele spoturi(pe care le folosesti din ce in ce mai mult) strica destul de mult.

Logo-ul la fel. Un logo nu e desavarsit daca nu are o 'urma' personala(pen tool de obicei).

ON: Ai lucrari dragute, imi place. Flow , depth nu-ti lipsesc niciodata, asta-i bine.

OFF: Ai o mica scapare, limbaju' incearca sa-i lasi pe Designeri sa se ocupe de limbajul altora, nu sa incepi tu cu replici:

- Ricky: Ce vacaaa =)) (El se referea la logoul acela , probabil)

- Eusebioo: esti :)

sau:

- Superdry: Foarte frumoase.. etc.

- Eusobio: Mai usor cu spammu' "poneiule mic :*" wtf ?

Nu mi-o lua in nume de rau, doar ti-am zis ca fapt divers, ne cunoastem destul de bine zic eu. Anyway.. keep working !

Christian de ai stii cat ma abtin cateodata...sa nu le zic nimic..pur si simplu ma enerveaza..parca au mintea inchisa si nu pot lasa si ei o parere sincera..doar "imi plac" nustiu ce...un argument solid nu sunt in stare sa gaseasca..

13444801191459410322.png

BANG! SI MURDARIA DISPARE :)

83566468301092321151.png

:)) BANG! SI MURDARIA DISPARE :)

P.S : Mi se pare foarte frumoasa dar lumina aia ma cam orbeste,sincer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.